Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy

Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85-861 Bydgoszcz, ul. Glinki
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 523 498 400
  • Data zamieszczenia: 2020-03-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
    ul. Glinki 86
    85-861 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 523 498 400
    REGON: 90585370000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sppsp.bydgoszcz.pl/zamowienia-publiczne.html

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy, ul. Glinki 86, 85-861 Bydgoszcz oraz Tylna Góra gmina Koronowo (ok.30% szacowanej ilości asortymentu) zgodnie z wykazem przedstawionym w załączniku nr 6, 7, 8 i 9 do niniejszej specyfikacji. Podane ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie i nie muszą być zakupione w całości. Botwinka - pęczek 200g. 500 pęczek Brokuły (min 0,80 kg) 600 szt., Buraki ćwikłowe 2000 kg, Cebula biała 1800 kg, Cebula czerwona 100 kg Czosnek polski 500 szt. Kalafior świeży (min 1,2kg) 600 szt. Kapusta biała 2000 kg Kapusta młoda (wczesna min 1kg) 800 szt. Kapusta czerwona 1500 kg Kapusta pekińska (min 1kg) 1000 szt. Koper zielony - pęczek 100g. 2500 pęczek Marchew 1500 kg Ogórki świeże 1200 kg Por 100 kg Sałata rzymska 100 kg Sałata zielona 3500 szt. Seler korzeń 500 kg Seler naciowy 50 kg Szczypiorek - pęczek 100g. 2500 pęczek Papryka świeża czerwona 400 kg Papryka świeża zielona 400 kg Papryka świeża żółta 400 kg Pieczarki świeże 1200 kg Pietruszka korzeń 500 kg Pietruszka zielona - natka pęczek 100g. 2600 pęczek Pomidory 2800 kg Pomidory koktajlowe 100 kg Pomidory malinowe 300 kg Pietruszka ozdobna (100g) 300 szt. Ziemniaki jadalne późne, polskie 35000 kg Ziemniaki jadalne wczesne (dostawa od 1 czerwca 2020r.) 15000 kg Ogórek kiszony op. (3- 5kg) 1500 kg Kapusta kiszona - biała op.(3 -5kg) 2500 kg Ogórek małosolny op. (3-5kg) 500 kg Sałata lodowa 3000 szt. Fasola biała Jaś 500 kg Groch łuskany 500 kg Sałata ozdobna zielona i czerwona min 350g/szt. 300 szt. Rzodkiewki 300 pęczek Cukinia 500 kg Jarmuż 200-500g. 20 kg Kiełki różne rodzaje 200-250 g. 10 kg Mix sałat 150-180 g. 20 kg Bakłażan 200 kg Gruszki świeże 3000 kg Jabłka 5000 kg Banany 3000 kg Brzoskwinie 500 kg Kiwi 600 kg Mandarynki 1000 kg Nektarynki 1000 kg Pomarańcze 3000 kg Arbuzy świeże 1200 kg Winogrona ciemne 100 kg Winogrona jasne 100 kg Cytryny 100 kg Truskawki 200 kg Grejpfruty 200 kg Śliwki czerwone 100 kg Melony 500 szt Granaty 200 szt Awokada 300 szt Mango 300 szt Ananasy 200 kg Pigwa 20 kg Limonki 20 kg Morele 100 kg Czereśnie ciemne 100 kg Śliwki fioletowe łowickie 100 kg Renklody 100 kg Włoszczyzna mrożona paski opak. 2 - 2,5kg 2500 Brokuł mrożony opak. 1,5 - 2,5kg 1000 Kalafior mrożony opak. 2 - 2,5kg 1000 Marchew mrożona kostka opak. 2 -2,5kg 500 Marchew z groszkiem mrożona opak. 2 - 2,5kg 1000 Marchew mrożona juniorka opak. 2 - 2,5kg 500 Mieszanka warzywna chińska mrożona 2 - 2,5kg 500 Mieszanka warzywna mrożona 7 składnikowa 2 - 2,5kg 500 Groszek zielony mrożony opak. 2 - 2,5kg 500 Fasola szparagowa cięta zielona, żółta mrożona opak. 2 - 2,5kg 500 Frytki ziemniaczane karbowane opak. 2 - 5kg 200 Mieszanka kompotowa opak. 2 - 2,5kg 800 Wiśnia bez pestek op. 2 - 2,5kg 600 Rabarbar cięty mrożony opak. 2 - 2,5kg 500 Truskawki mrożone opak. 2 - 2,5kg 600 Śliwka bez pestek mrożona opak. 2 - 2,5kg 600 Jagody mrożone opak. 2 - 2,5kg 400 Czarna porzeczka mrożona opak. 2 - 2,5kg 500 Szpinak liść mrożony opak. 2 - 2,5kg 100 Maliny mrożone opak. 2 - 2,5kg 100 Kulki ziemniaczane opak. 2 - 2,5kg 100 Szyszka fryfka opak. 2 - 2,5kg 100 Ziemniaki ćwiartki opak. 2 - 2,5kg 100 Talarki opak. 2 - 2,5kg 100 Uszka mix opak. 2 - 2,5kg 100 Kurki całe mrożone opak. 2 - 2,5kg 100 Lód w kostkach opak. 1 kg 100 Papryka marynowana paski słoik poj. 4250ml /4100g po odcieku min. 2000g. 150 szt. Ogórki konserwowe całe w opak. słoik 4250ml /4000g po odcieku min. 2200g. 200 szt. Ogórki konserwowe całe w opak. słoik 870g netto po odcieku min. 450g. 100 szt. Papryka marynowana ćwiartki słoik 900ml/ 860g netto po odcieku min. 370g. 100 szt. Oliwka czarna bez pestek w opak.szkl.880g/935g netto po odcieku min.400g. 50 szt. Oliwka zielona bez pestek w opak. szklanym 935g netto po odcieku min. 400g. 50 szt. Szparagi konserwowe całe w opak. słoik 370ml /330g po odcieku min. 205g. 100 szt. Szczaw przecier konserwowy słoik masa netto 280g. 100 szt. Koncentrat pomidorowy 30% puszka z samootwieraczem masa netto 800g. 600 szt. Kukurydza konserwowa puszka 400g netto /po odcieku min. 220g. 600 szt. Groszek zielony konserwowy puszka400g netto po odcieku min. 240g. 300 szt. Fasolka konserwowa czerwona puszka 400g netto po odcieku min. 240g. 300 szt. Ananas konserwowy plastry w syropie puszka 565g netto po odcieku min. 340g. 300 szt. Seler konserwowy słoik o poj. 1700ml /1400g po odcieku min. 800g netto. 600 szt. Brzoskwinie konserwowe połówki w syropie puszka 850ml/820g netto po odcieku min. 480g. 300 szt. Pieczarki marynowane całe słoik 780g/790g netto po odcieku min. 440g. 300 szt. Fasola szparagowa konserwowa, cięta puszka 2650ml/2600g netto po odcieku 1500g. 200 szt. Dżem truskawkowy wysoko słodzony wiaderko opak. plast. 1000g netto min. 35g owoców /100g produktu. 400 szt. Dżem porzeczkowy wysokosłodzony wiaderko opak. plast.1000g netto min. 35g/owoców/100g produktu. 400 szt. Dżem wiśniowy wysokosłodzony wiaderko opak.plast.1000g netto min. 35g/owoców/100g produktu. 400 szt. Dżem brzoskwiniowy wysokosłodzony wiaderko opak. plast. 1000g netto min. 35g owoców /100g produktu. 400 szt. Marmolada wieloowocowa opak.plast.1000g netto min. 113g owocu/100g produktu. 300 szt. Powidła śliwkowe słoik 610g netto/min 160g owoców/100g produktu. 400 szt. Barszcz czerwony koncentrat z buraków ćwikłowych butelka szklana 330ml netto. 200 szt. Żurawina konserwowa do mięs min. 49% żurawiny na 100g słoik 314ml/300g netto. 100 szt. Żur śląski słoik masa netto 470g. 600 szt. Chrzan tarty słoik op.290g netto. 600 szt. Słonecznik łuskany opak. 100g. folia hermetycznie zgrzewana. 100 szt. Orzechy włoskie opak. 200g folia hermetycznie zgrzewana. 100 szt. Rodzynki sułtańskie opak. 500g-750g netto/folia. 100 szt. Śliwka kalifornijska w opak 500g-750g netto/foli. 50 szt. Susz owocowy w opak. 500g /folia /min. jabłko, gruszka, śliwka. 25 szt. Olej roślinny jadalny rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia 100% filtrowany na zimno opak. butelka 5 l . 600 szt. Sok jabłkowy 100 % karton 1 l. typu Hortex lub równoważne 200 szt. Sok pomarańczowy 100 % karton 1 l. typu Hortex lub równoważne 200 szt. Sok czarna porzeczka 100 % karton 1 l. typu Hortex lub równoważne 200 szt. Sok pomidorowy 100 % karton 1 l. typu Hortex lub równoważne 200 szt. Dżem porcyjny różne smaki op.25-27g. 1000 szt. Miód jednorazowy op. 25-27g. 1000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212100-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga dokumentu potwierdzającego stosowanie systemu HACCP
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wzór stanowi załącznik nr 4 do specyfikacji. Wymagany oryginał dokumentu. 2. Dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP. - Dokumentem tym może być jeden z niżej wymienionych: - certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie oraz krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju, - zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej, - oświadczenie Wykonawcy. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem. 3. Wykaz samochodów posiadających decyzję właściwego organu dopuszczającego pojazdy do przewozu żywności. - Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach