Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców

Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień" ogłasza przetarg

  • Adres: 47-400 Racibórz, ul. Grzonki 1
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 4152001 , fax. 032 4152001
  • Data zamieszczenia: 2012-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień"
    ul. Grzonki 1 1
    47-400 Racibórz, woj. śląskie
    tel. 032 4152001, fax. 032 4152001
    REGON: 00125504400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa świeżych warzyw i owoców dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień w Raciborzu w asortymencie i ilości jak niżej: Lp. Nazwa artykułu Jedn. miary ilość 1 Ziemniaki gat. I: np.: bryza, santa lub maryna kg 9.000 2 Ziemniaki młode kg 3.000 3 Buraki ćwikłowe: czerwona kula, bikores kg 1.000 4 Botwinka szt 200 5 Brokuł szt 50 6 Cebula extra łuskana kg 200 7 Cukinia kg 50 8 Czosnek kg 10 9 Fasola biała średnia kg 70 10 Fasola szparagowa kg 100 11 Groch łuskany kg 100 12 Kapusta czerwona np. rona kg 300 13 Kapusta czerwona szt 200 14 Kapusta pekińska gat. I kg 200 15 Kapusta pekińska gat I szt. 100 16 Kapusta biała np. kolorama, lion kg 400 17 Kapusta biała szt 200 18 Kapusta włoska kg 50 19 Kapusta kiszona kg 500 20 Kalafior szt 400 21 Koper zielony pęczek 700 22 Marchew korzeń myty gat. I. kg 2.000 23 Ogórek sałatkowy krótki kg 300 24 Ogórek małosolny kg 80 25 Ogórek kiszony kg 100 26 Pietruszka korzeń myty kl.ex.I kg 800 27 Pietruszka natka pęczek 800 28 Papryka czerwona gat. I kg 100 29 Papryka krajowa: żółta, zielona kg 50 30 Pieczarki gat. I kg 100 31 Por kg 100 32 Pomidory kl. I 57-67 kg 1.000 33 Rzodkiewka pęczek 300 34 Sałata ok. 300gr, gat. I szt 1.000 35 Sałata lodowa szt 500 36 Seler korzeń biały, myty gat.I kg 800 37 Szczaw pęczki 100 38 Szczypior - cebulka zielona pęczki 500 39 Szpinak kg 150 40 Arbuz kg 400 41 Banany gat. I kg 1.000 42 Cytryny kl. I , kal. 4-5 kg 200 43 Grapefruit kal.36-40 np. floryda kg 300 44 Kiwi gat .I kg 300 45 Kiwi gat.I szt 600 46 Mandarynki kal. 100-130 kg 500 47 Nektaryny/brzoskwinie kg 300 48 Nektaryny/ brzoskwinie szt 800 49 Pomarańcze kal.32-35 kg 900 50 Winogrona gat. I kg 300 51 Czereśnie kg 200 52 Jabłka kl. I np.: gloster, golden, delicjusz kg 2.000 53 Jagody kg 150 54 Maliny kg 200 55 Porzeczka czarna kg 200 56 Porzeczka czerwona kg 100 57 Truskawki gat. I kg 300 58 Wiśnie kg 200 Wszystkie warzyw i owoce muszą być I klasy, I gatunku, ilości w/w asortymentu określone są szacunkowo w skali 6-ciu miesięcy i mogą ulec niewielkiej zmianie w zależności od potrzeb zamawiającego. Pozycje na niektóre warzywa i owoce ujęto podwójnie z uwagi na sezon w którym są sprzedawane - cena za 1 szt oraz cena za 1 kg. Dostawy zamawiający będzie realizował sukcesywnie średnio trzy razy w tygodniu w dni robocze w godz. od 7.00 - 10.00. Każdą partię dostawy zamawiający będzie uzgadniał telefonicznie z wykonawcą. Dostawca zamówiony towar będzie dostarczał do siedziby zamawiającego własnym transportem
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatraciborski.pl/dps/dane_dps.html
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach