Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców

CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH W MNIOWIE ogłasza przetarg

  • Adres: 26-080 Mniów, ul. Centralna 9
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-01-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH W MNIOWIE
    ul. Centralna 9
    26-080 Mniów, woj. świętokrzyskie
    REGON: 385051565
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców, zwanych także „artykułami żywnościowymi”. Przedmiot zamówienia obejmuje: zamówienie podstawowe oraz zamówienie objęte prawem opcji. Zamówienie podstawowe zostało określone w tabeli rzeczowej poniżej. Lp. Nazwa produktu Masa J.m. Ilość szacunkowa Częstotliwość dostaw1 2 3 4 5 61. Jabłka polskie Jakość I kg kg 1260 kg całorocznie4 x w m-cu2. Banan Jakość I kg kg 1400 kg całorocznie4 x m-cu3. Gruszka Jakość I kg Kg 560 kg całorocznie4 x w m-cu4. Kiwi Jakość I szt szt 1750 szt. całorocznie2x w m-cu5. Melon Jakość I szt szt 14 szt. całorocznie2 x w m-cu6. Ananas Jakość I szt szt 140 szt. całorocznie 1 x w m-cu7. Winogrona zielone Jakość I kg kg 70 kg całorocznie2 x w m-cu8. Cytryna Jakość I kg kg 42 kg całorocznie2 x w m-cu9. Pomarańcze Jakość I kg kg 560 kg całorocznie1 x w m-cu10. Mandarynki Jakość I kg kg 560 kg całorocznie2 x w m-cu11. Ziemniaki Jakość I kg kg 2940 kg całorocznie1 na tydzień12. Marchew Jakość I kg kg 196 kg całorocznie4 x w m-cu13. Seler Jakość I kg kg 35 kg całorocznie2 x w m-cu14. Por Jakość I kg kg 56 kg całorocznie8 x m-cu15. Pietruszka korzeń Jakość I kg kg 35 kg całorocznie3 x w m-cu16. Pietruszka natka Jakość I pęcz pęcz 280 szt. całorocznie8 x w m-cu17. Koper Jakość I pęcz pęcz 280 szt. całorocznie8 x w m-cu18. Szczypior Jakość I pęcz pęcz 245 szt. całorocznie8 x w m-cu19. Cebula zwykła Jakość I kg kg 70 kg całorocznie4 x w m-cu20. Cebula czerwona Jakość I kg kg 7 kg. całorocznie8 x w m-cu21. Czosnek polski Jakość I szt szt 91 szt. całorocznie4 x w m-cu22. Brokuł Jakość I szt szt 14 szt. całorocznie4 x w m-cu23. Burak czerwony Jakość I kg kg 280 kg całorocznie2 x w m-cu24. Rzodkiewka czerwona Jakość I pęcz pęcz 140 szt. całorocznie2 x w m-cu25. Groch łuskany połówki opak. 500 g szt 56 szt. całorocznie1 x w m-cu26. Fasolka „Średni Jaś” opak. 500 g szt 56 szt. całorocznie2 x w m-cu27. Kalafior Jakość I szt szt 52 szt. całorocznie2 x w m-cu28. Seler naciowy Jakość I szt szt 17 szt. całorocznie2x w m-cu29. Kapusta biała Jakość I kg kg 63 kg całorocznie2 x w m-cu30. Kapusta czerwona Jakość I kg kg 31 kg całorocznie 1 x w m-ce31. Kapusta kiszona kg kg 175 kg całorocznie1 x w m-cu32. Kapusta pekińska Jakość I kg kg 56 kg całorocznie1 x w m-cu33. Kapusta włoska Jakość I szt szt 3 szt. całorocznie1 x w m-cu34. Ogórki Jakość I kg kg 280 kg całorocznie2 x w m-cu35. Ogórki kiszone (folia) opak. 650 g szt 70 szt. całorocznie1 x w m-cu36. Ogórki kiszone wiadro 1 kg kg 176 kg całorocznie1x w m-cu37. Papryka czerwona Jakość I kg kg 70 kg całorocznie1 x w m-cu38. Papryka żólta Jakość I kg kg 28 kg całorocznie1 x w m-cu39. Pomidor Jakość I kg kg 91 kg całorocznie1 x w tygodniu40. Pomidor malinowy Jakość I kg kg 91 kg całorocznie1 x w tygodniu41. Pomidorki koktajlowe Jakość I kg kg 14 kg całorocznie1 x w m-cu42. Sałata masłowa Jakość I szt szt 105 szt. całorocznie1 x w m-cu43. Sałata lodowa Jakość I szt szt 112 szt. całorocznie2 x w m-cu44. Zioła świeże w doniczce mix ( bazylia, oregano) szt szt. 33 szt. całorocznie2 x w m-cu45. Mango Jakość I kg kg 7 kg całorocznie2 x w m-cu46. Nektaryna Jakość I kg kg 245 kg całorocznie2 x w m-cu47. Brzoskwinia Jakość I kg kg 105 kg całorocznie2 x w m-cu48. Kaki Jakość I szt szt 35 szt. całorocznie2 x w m-cu warzywa i owoce ( sezonowe) Lp. Nazwa produktu Masa J.m. Ilość szacunkowa Częstotliwość dostaw1 2 3 4 5 649 Truskawka sezonowa Jakość I kg kg 25 kg miesiące: V-X 1 x na tydzień50 Borówka amerykańska sezonowa Jakość I opak. 250 g szt 40 szt. miesiące: : V-X 1 x na tydzień51 Malina sezonowa Jakość I opak. 250 g szt 30 szt. miesiące: : V-X 1 x na tydzień52 Arbuz sezonowy Jakość I kg kg 105 kg miesiące: : V-X 4 x w m-cu53 Morela sezonowa Jakość I kg kg 40 kg miesiące: : V-X 3 x w m-cu54 Rabarbar Jakość I kg kg 10 kg miesiące: : V-X 1 x w m-cu55 Śliwka ciemna sezonowa Jakość I szt szt 100 kg miesiące: : V-X 2 x w m-cu56 Kapusta młoda sezonowa Jakość I szt szt 10 szt. miesiące: : V-X 3 x w m-cu57 Ziemniaki młode Jakość I kg kg 210 kg miesiące: : V-X 4 x w m-cu58 Ogórki gruntowe Jakość I kg kg 50 kg miesiące: : V-X 4 x w m-cu59 Cebula młoda Jakość I kg kg 15 kg miesiące: : V-X 6 x w m-cu60 Por młody Jakość I kg kg 20 kg miesiące: : V-X 3 x w m-cu61 Burak młody Jakość I kg kg 60 kg miesiące: : V-X 4 x w m-cu62 Fasolka szparagowa (zielona, żółta) sezonowa Jakość I kg kg 10 kg miesiące: : V-X 2 x w m-cu63 Botwina młoda Jakość I pęcz pęcz 60 szt. miesiące: : V-X 2 x w m-cu64 Ogórki małosolne kg kg 60 kg miesiące: V-X 2 x w m-cu65 Marchew młoda Jakość I kg kg 40 kg miesiące: : V-X 3 x w m-cu66 Szczaw Jakość I pęcz pęcz 60 szt. miesiące: : V-X 2 x w m-cu W ramach zamówienia objętego prawem opcji Zamawiający ma prawo zwiększyć ilości zamawianych artykułów żywnościowych wyszczególnionych w tabeli rzeczowej, jednak nie więcej niż o 20% wynagrodzenia podstawowego, określonego w § 3 ust. 1 pkt 1 umowy.Przedmiot zamówienia obejmuje także transport, rozładunek, wniesienie do miejsca wskazanego przez Zamawiającego.Artykuły żywnościowe dostarczane będą do budynku Szkoły Podstawowej w Mniowie, ul. Centralna 11, 26-080 Mniów, w godzinach w godzinach wskazanych w tabeli powyżej Zasady dotyczące realizacji zamówienia objętego prawem opcji będą takie same jak te, które obowiązują przy realizacji zamówienia podstawowego. Podane w tabeli rzeczowej zamawiane ilości artykułów żywnościowych są szacunkowe i mogą być zmienione zgodnie z zapisem § 7 ust. 2 umowy.W przypadku dostarczenia artykułów żywnościowych innych niż określone w propozycji cenowej, Opisie Przedmiotu Zamówienia lub nienależytej jakości, Wykonawca będzie zobowiązany do wymiany artykułów na własny koszt, zgodnie z warunkami określonymi w umowie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie zamówienia z wolnej ręki na podstawie: art. 305 pkt 2 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach