Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II ogłasza przetarg
- Adres: 22-400 Zamość, Aleje Jana Pawła II
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 846 773 333 , fax. 846 386 669
- Data zamieszczenia: 2020-03-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
Aleje Jana Pawła II 10
22-400 Zamość, woj. lubelskie
tel. 846 773 333, fax. 846 386 669
REGON: 60501340000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.zam.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa warzyw i owoców 42 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2.CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5.a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ b) OGÓREK KISZONY a) 2 500 kg, b) 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25.RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27.BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA Ih) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg, f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34.WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Formularz „oferta wykonawcy” (sporządzony według wzoru – zał. nr 1 do SIWZ). 2) Oferta cenowa – wypełnione przez wykonawcę formularze cenowe (zał. nr 5 do SIWZ).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Cykliczne dostawy warzyw i owoców na potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie
Dodano: 2024-03-18 - ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO W ADAMOWIE
Dodano: 2024-02-01 - Sukcesywna dostawa owoców i warzyw zamawianych na potrzeby warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
Dodano: 2023-12-11 - „DOSTAWA OWOCÓW, WARZYW ORAZ JAJ DO SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA PSYCHIATRYCZNEGO W RADECZNICY”
Dodano: 2023-10-27 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej w Firleju
Dodano: 2023-04-11 - ZAKUP I DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. GEN. FRANCISZKA KLEEBERGA W WOLI GUŁOWSKIEJ CZĘŚĆ 1- CZĘŚĆ 9
Dodano: 2023-03-22 - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej II LO w Lubartowie na rok szkolny 2022/2023
Dodano: 2022-08-10 - Sukcesywne dostawy warzyw i owoców
Dodano: 2020-11-03 - Dostawa warzyw
Dodano: 2020-10-12 - DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW
Dodano: 2020-08-26