ZOO Wrocław Sp. z o. o. ogłasza przetarg
- Adres: 51618 Wrocław, ul. Wróblewskiego
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 713 483 024 , fax. 713 483 768
- Data zamieszczenia: 2018-08-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZOO Wrocław Sp. z o. o.
ul. Wróblewskiego 42374
51618 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 713 483 024, fax. 713 483 768
REGON: 2112521900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoo.wroclaw.bip-e.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: spółka prawa handlowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA WARZYW DO ZOO WROCŁAW SP. Z O.O. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy niżej wymienionych warzyw Przedmiot dostaw Ilość Jedn. miary termin dostawy 1 Marchew konsumpcyjna 6356 kg Od dnia podpisania umowy -31.12.2018 2 Marchew pastewna gruba 5100 kg Od dnia podpisania umowy -31.12.2018 3 Marchew pastewna drobna 5100 kg Od dnia podpisania umowy -31.12.2018 4 Marchew kopcowa konsumpcyjna 4516 kg 01.01.2019-31.03.2019 5 Marchew kopcowa pastewna gruba 4050 kg 01.01.2019-31.03.2019 6 Marchew kopcowa pastewna drobna 4050 kg 01.01.2019-31.03.2019 7 Marchew chłodnicza konsumpcyjna 4884 kg 01.04.2019-30.06.2019 8 Marchew chłodnicza pastewna gruba 2300 kg 01.04.2019-30.06.2019 9 Marchew chłodnicza pastewna drobna 2300 kg 01.04.2019-30.06.2019 10 Marchew wczesna konsumpcyjna 3044 kg 01.07.2019-31.08.2019 11 Marchew wczesna pastewna gruba 1400 kg 01.07.2019-31.08.2019 12 Marchew wczesna pastewna drobna 1400 kg 01.07.2019-31.08.2019 13 Buraki czerwone 14500 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Kapusta biała 400 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Kapusta pekińska 5950 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Pietruszka korzeń 7000 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Pietruszka nać 3700 pęczek Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Por 4585 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Seler korzeń 7634 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Szczypior 624 pęczek Od dnia podpisania umowy 31.08.2019 Ziemniaki 3900 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Jarmuż 4450 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Cebula 3120 kg Od dnia podpisania umowy - 31.08.2019 Rzepa czarna 442 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Botwina 472 pęczek Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Rzodkiew biała 1248 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 14 Cukinia 900 kg Od dnia podpisania umowy -01.05.2019 Ogórek 1500 kg Od dnia podpisania umowy -01.05.2019 pomidory szklarniowe 1000 kg Od dnia podpisania umowy -01.05.2019 Sałata rzymska 6950 szt Od dnia podpisania umowy -01.05.2019 Szpinak 1000 pęczek Od dnia podpisania umowy -01.05.2019 Kalarepa 2000 szt Od dnia podpisania umowy -01.05.2019 Fasolka szparagowa 50 kg Od dnia podpisania umowy -01.05.2019 15 Brokuły 5300 szt Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Cykoria 12415 op. Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Czosnek 26 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Endywia 3900 szt Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Papryka 3300 kg Od dnia podpisania umowy - 31.08.2019 Rucola 670 kg Od dnia podpisania umowy 31.08.2019 Sałata masłowa 43350 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Seler naciowy 5050 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Zioła Świeże (w doniczkach) 2680 szt Od dnia podpisania umowy - 31.08.2019 Czosnek niedźwiedzi 30 kg Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 Batat 312 kg Od dnia podpisania umowy 31.08.2019 Koper włoski 6160 szt Od dnia podpisania umowy -31.08.2019 16 Cukinia 940 kg 01.05.2019-31.08.2019 Ogórek 1500 kg 01.05.2019-31.08.2019 pomidory kl.I, kal.2B 1000 kg 01.05.2019-31.08.2019 Sałata rzymska 4700 szt 01.05.2019-31.08.2019 Szpinak 870 pęczek 01.05.2019-31.08.2019 Kalarepa 1200 szt 01.05.2019-31.08.2019 Fasolka szparagowa 80 kg 01.05.2019-31.08.2019 Ad. 1 – 12 Marchew Wszystkie rodzaje marchwi powinny spełniać następujące warunki: • Nie zawierać środków chemicznych, a maksymalnie do dopuszczalnej ich ilości, zgodnie z Polską Normą i Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 16 kwietnia 2004 r. (Dz.U. Nr 85, poz. 801 z późn. zm.) w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości chemicznych środków ochrony roślin, które mogą znajdować się w środkach spożywczych lub na ich powierzchni. • Posiadać charakterystyczny kształt, barwę, zapach i smak, • Być myte, czyste, • Być workowane Nie mają znaczenia odmiany marchwi. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Wykonawcy przystępując do postępowania zobowiązani są do wniesienia wadium na poszczególne zadania (części) w wysokości: - zadanie nr 1 – 132,00 zł, - zadanie nr 2 - 89,00 zł, - zadanie nr 3 - 80,00 zł, - zadanie nr 4 - 80,00 zł, - zadanie nr 5 - 64,00 zł, - zadanie nr 6 - 52,00 zł, - zadanie nr 7 - 133,00 zł, - . zadanie nr 8 - 52,00 zł, - zadanie nr 9 - 36,00 zł, - zadanie nr 10 - 70,00 zł, - zadanie nr 11 - 29,00 zł, - zadanie nr 12 - 22,00 zł - zadanie nr 13 – 5.058,00 zł, - zadanie nr 14 – 1.818,00 zł, - zadanie nr 15 – 10.333,00 zł, - zadanie nr 16 – 881,00 zł, 2. Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert – kwota musi być zaksięgowana na koncie Zamawiającego do dnia 22 sierpnia 2018 do godz. 10.00 3. Wadium można wnieść w jednej z niżej wymienionych form: a) Pieniądzu b) Poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że zobowiązanie kasy jest zawsze zobowiązaniem pieniężnym; c) Gwarancjach bankowych; d) Gwarancjach ubezpieczeniowych; e) Poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 09.11.2000r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz.U. 2007r, Nr 42 poz. 275 z póź. zm.) 4. Wadium wnoszone w pieniądzu należy wpłacić przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego:
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa żywności do stołówki internatu Zespołu Szkół Logistycznych we Wrocławiu w 2024 roku z podziałem na zadania – liczba zadań 10
Dodano: 2023-12-28 - ZP/PN/46/2022 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach
Dodano: 2022-11-08 - ZP/PN/40/2022 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach
Dodano: 2022-10-24 - ZP/PN/28/2022 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach
Dodano: 2022-10-09 - ZP/PN/28/2022 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach
Dodano: 2022-09-19 - ZP/PN/10/2022 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach.
Dodano: 2022-08-22 - Dostawa żywności do stołówki internatu Zespołu Szkół Logistycznych we Wrocławiu z podziałem na zadania – liczba zadań 10
Dodano: 2020-10-30 - PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWY WARZYW I OWOCÓW
Dodano: 2020-02-14 - Dostawa żywności do stołówki internatu Zespołu Logistycznych we Wrocławiu z podziałem na zadania – liczba zadań 11.
Dodano: 2019-11-04 - Dostawa żywności do stołówki internatu Zespołu Logistycznych we Wrocławiu z podziałem na zadania – liczba zadań 10.
Dodano: 2018-10-31