Przetargi.pl
Dostawa warzyw do Zakładu Karnego w Zamościu

Zakład Karny w Zamościu ogłasza przetarg

  • Adres: 22-400 Zamość, ul. Okrzei
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-84 6380070 , fax. 0-84 6395047
  • Data zamieszczenia: 2019-06-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zamościu
    ul. Okrzei 14
    22-400 Zamość, woj. lubelskie
    tel. 0-84 6380070, fax. 0-84 6395047
    REGON: 65460600000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw do Zakładu Karnego w Zamościu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę warzyw do Zakładu Karnego w Zamościu, zgodnie z poniższym wykazem: Część I-sza 1. Kapusta biała - 6 000 kg CPV 03221410-3 Kapusta – odmiana jadalna do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowa, jędrna, czysta i niepopękana. Cechy wykluczające: Zaparzona, zmarznięta, obcy smak i zapach, nadgnita, zapleśniała, obecność szkodników i ich pozostałości; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg 2. Marchew - 5 000 kg CPV 03221112-4 Marchew – odmiana jadalna do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowa, świeża, bez naci, jędrna i czysta. Cechy wykluczające: Nadgniła, zmarznięta, zaparzona, zapleśniała, obcy smak i zapach, zwiędnięta, uszkodzona mechanicznie bądź przez choroby lub szkodniki; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg 3. Cebula - 3 500 kg CPV 03221113-1 Cebula z łuską – do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowa, jędrna, bez szczypioru i czysta. Minimalna średnica: 50 mm. Cechy wykluczające: Nadgniła, zmarznięta, zaparzona, zapleśniała, obcy smak i zapach, uszkodzona przez choroby lub szkodniki; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg 4. Burak czerwony - 5 000 kg CPV 03221111-7 Burak czerwony – odmiana jadalna – musi być zdrowy, jędrny, bez liści i czysty. Minimalna średnica: 50 mm. Cechy wykluczające: Nadgniły, zaparzony, zmarznięty, zapleśniały, obcy smak i zapach, zwiędnięty, uszkodzony mechanicznie bądź przez choroby lub szkodniki; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg 5. Por - 600 kg CPV 03221110-0 Por – do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowy, świeży i czysty. Pory muszą mieć przycięte krótko korzenie i liście skrócone do długości dwukrotnej długości części wybielonej. Część wybielona musi być obrana przez usunięcie pierwszego liścia wraz z pochwą liściową Cechy wykluczające: Nadgniły, zaparzony, zmarznięty, zapleśniały, obcy smak i zapach, zwiędnięty, uszkodzony przez choroby lub szkodniki; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 15 kg lub skrzynka plastikowa lub drewniana 6. Seler - 600 kg CPV 03221110-0 Seler korzeniowy – odmiana jadalna do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowy, świeży, bez naci, jędrny i czysty. Minimalna średnica: 50 mm. Cechy wykluczające: Zaparzony, zmarznięty, obcy smak i zapach, nadgnity, zapleśniały, obecność szkodników i ich pozostałości, uszkodzony mechanicznie; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg 7. Pietruszka - 600 kg CPV 03221110-0 Pietruszka korzeń – odmiana jadalna do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowa, świeża, bez naci, jędrna i czysta. Cechy wykluczające: Zaparzona, zmarznięta, obcy smak i zapach, nadgnita, zapleśniała, obecność szkodników i ich pozostałości, uszkodzona mechanicznie; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg 8. Jabłko - 1 000 kg CPV 03222321-9 Jabłko – do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowe, świeże, jędrne i czyste. Gramatura: 150-200 g/szt. Cechy wykluczające: Zaparzone, zmarznięte, obcy smak i zapach, nadgnite, zapleśniałe, obecność szkodników i ich pozostałości, uszkodzone mechanicznie; Opakowanie: Skrzynka lub worek raszlowy/siatkowy do 15 kg Część II-ga 1. Ogórek - 2 500 kg CPV 03221270-9 Ogórek gruntowy – odmiana jadalna do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowy, świeży, jędrny i czysty. Cechy wykluczające: Nadgniły, zaparzony, zmarznięty, zapleśniały, obcy smak i zapach, zwiędnięty, uszkodzony mechanicznie bądź przez choroby lub szkodniki; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg 2. Pomidor - 2 500 kg CPV 03221240-0 Pomidor czerwony – odmiana jadalna do bezpośredniego spożycia – musi być zdrowy, świeży, jędrny i czysty. Minimalna średnica: 60 mm Cechy wykluczające: Nadgniły, zaparzony, zmarznięty, zapleśniały, obcy smak i zapach, zwiędnięty, uszkodzony mechanicznie bądź przez choroby lub szkodniki; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg Część III-cia 1. Ziemniak młody - 28 000 kg CPV 03212100-1 Ziemniak młody – odmiana jadalna i jednorodna przy każdej dostawie – musi być zdrowy, jędrny i czysty. Minimalna średnica: 50 mm Cechy wykluczające: Zaparzony, obcy smak i zapach, nadgnity, zapleśniały, uszkodzony mechanicznie, obecność szkodników i ich pozostałości; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03200000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach