Przetargi.pl
Dostawa warzyw do kuchni szpitalnej –powtórzone zadanie nr 4 i 8

SPECJALISTYCZNY PSYCHIATRYCZNY ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ IM.PROF.ANTONIEGO KĘPIŃSKIEGO W JAROSŁAWIU ogłasza przetarg

  • Adres: 37-500 Jarosław, ul. Tadeusza Kościuszki 18
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 166240620
  • Data zamieszczenia: 2024-03-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SPECJALISTYCZNY PSYCHIATRYCZNY ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ IM.PROF.ANTONIEGO KĘPIŃSKIEGO W JAROSŁAWIU
    ul. Tadeusza Kościuszki 18
    37-500 Jarosław, woj. podkarpackie
    tel. 166240620
    REGON: 000296638
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://spzozjaroslaw.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw do kuchni szpitalnej –powtórzone zadanie nr 4 i 8
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie obejmuje dostawę warzyw: pietruszka korzeń, pietruszka zielona z korzeniem pęcz 250g, pietruszka zielona pęcz 100g. Pietruszka korzeń: średnia lub duża, świeża, obcinana, korzenie ( bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień), zdrowe umyte, bez uszkodzeń, miąższ jędrny kremowy, aromatyczny, waga korzenia min. 150g, wielkość korzenia 15-20cm, średnica 3-4 cm.Pietruszka zielona nać: bez plam, pożółkłych i zaschniętych części, pędów kwiatostanowych i innych zanieczyszczeń obcych (części traw i chwastów) czysta, o gładkich liściach zielonych,pietruszka zielona pęcz: bez plam i pożółkłych i zaschniętych części, pędów kwiatostanowych i innych zanieczyszczeń obcych ( części traw i chwastów) czysta,1 kapusta biała młoda(masa główki ok.1kg): świeża, zdrowa, jędrna, nieuszkodzona, główki średniej wielkości czyste, bez szkodników2 kapusta biała : główka twarda o jasno zielonym kolorze o bardzo dobrej strukturze wewnętrznej (okres zimowy) waga główki 2-4kg, kapusta głowiasta biała, liście w główce ściśle ułożone3 ogórki gruntowe: świeży, twardy, średniej wielkości, bez uszkodzeń, odznaczać się mają bardzo dobrą zdrowotnością, kształtne, skórka delikatna, intensywnie zielone, niedopuszczalny smak gorzki4 papryka czerwona: świeża, zdrowa, jędrna, nieuszkodzona, główki średniej wielkości w wadze 200 – 400g, bez szkodników5 papryka zielona – żółta: świeża, zdrowa, jędrna, nieuszkodzona, główki średniej wielkości w wadze 200 – 400g, bez szkodników
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221110-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-18

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach