Przetargi.pl
Dostawa WARZYW do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2012-11-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa WARZYW do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Burak Czerwony kg 200 2. Brokuły szt 50 3. Cebula kg 2500 4. Cebula czerwona kg 70 5. Czarna rzepa kg 30 6. Czosnek szt 2000 7. Fasola drobna 400g szt 50 8. Fasolka szparagowa kg 80 9. Groch połowki 400g kg 50 10. Kalafior świeży szt 200 11. Kapusta biała kg 400 12. Kapusta czerwona kg 200 13. Kapusta kiszona kg 500 14. Kapusta pekińska kg 200 15. Koper (nie mniej niż 60g) szt 200 16. Marchew kg 3000 17. Natka pietruszki (nie mniej niż 60g) szt 200 18. Ogórek gruntowy kg 3000 19. Ogórki kwaszone kg 20 20. Papryk świeża kg 300 21. Pestki z dyni 100g szt 1000 22. Pieczarki kg 200 23. Pietruszka kg 50 24. Pomidor kg 4000 25. Por kg 100 26. Rabarbar kg 20 27. Rzodkiewka (nie mniej niż 10 szt.) szt 600 28. Rzodkiewka biała kg 100 29. Sałata szt 500 30. Sałata lodowa kg 100 31. Seler kg 100 32. Słonecznik prażony z przyprawami 150g szt 4000 33. Szczypior (nie mniej niż 60g) szt 300 34. Szpinak kg 20 35. Ziemniaki kg 2000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach