Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu ogłasza przetarg
- Adres: 58-300 Wałbrzych, ul. Rynek 6
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 074 8434247 , fax. 074 8434247
- Data zamieszczenia: 2010-11-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu
ul. Rynek 6 6
58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
tel. 074 8434247, fax. 074 8434247
REGON: 89021187400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa urządzeń gastronomicznych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa urządzeń gastronomicznych dla szkół zawodowych w branży turystycznej województwa dolnośląskiego w ramach realizacji projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki zgodnie ze szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1 do umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 397000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Wysokość wadium. Każdy Wykonawca zobowiązany jest zabezpieczyć swoją ofertę wadium w wysokości 2000,00 zł (słownie: dwa tysiące złotych 00/100). 2. Forma wadium. 2.1. Wadium może być wniesione w następujących formach: 2.1.1. pieniądzu; 2.1.2. poręczeniach bankowych; lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 2.1.3. gwarancjach bankowych; 2.1.4. gwarancjach ubezpieczeniowych; 2.1.5. poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158, z pózn. zm.).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ciz.walbrzych.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa drobnego sprzętu gospodarczego dla 43 Wojskowego Oddziału Gospodarczego
Dodano: 2016-02-22 - Dostawa asortymentu do kuchenek oddziałowych oraz skrzynek narzędziowych wg pakietów 1 - 2
Dodano: 2014-05-08 - Przetarg nieograniczony na dostawę wyposażenia dla nowopowstałych placówek: placówek opiekuńczo-wychowawczych w Świeradowie-Zdroju oraz dla młodzieżowego ośrodka wychowawczego we Włosieniu
Dodano: 2014-01-24 - Wyposażenie świetlicy w Nawojowie Łużyckim
Dodano: 2013-06-21 - dostawa sprzętu telefonicznego, fotograficznego, muzycznego i AGD do Karpaczańskiego Centrum Kultury i Turystyki w Karpaczu przy ul. Kolejowej 3.
Dodano: 2012-04-03 - WYPOSAŻENIE ZAPLECZA SOCJALNEGO (kuchnia i stołówka) w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Środzie Śląskiej.
Dodano: 2011-06-20 - Dostawa urządzeń gastronomicznych dla szkół zawodowych w branży turystycznej województwa dolnośląskiego w ramach realizacji projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki.
Dodano: 2010-10-08 - ZP/D - 33
Dodano: 2010-08-31 - ZP/D - 21
Dodano: 2010-08-05 - Dostawa Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych - postępowanie Nr 05 PN 10
Dodano: 2010-07-15