2 Regionalna Baza Logistyczna ogłasza przetarg
- Adres: 04-470 Warszawa, Marsa
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 261815214 , fax. 261815093
- Data zamieszczenia: 2018-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 2 Regionalna Baza Logistyczna
Marsa 110
04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 261815214, fax. 261815093
REGON: 142665904 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Skarb Państwa, Jednostka Budżetowa -podsektor rządowy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa tłuszczy zwierzęcych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa tłuszczy zwierzęcych z podziałem na 2 części (zadania). 2. Wymogi oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SIWZ (Opis Przedmiotu Zamówienia) oraz w załączniku nr 5 do SIWZ (Wzór Umowy) stanowiących integralną część SIWZ. 3. Zamawiający przewiduje prawo opcji w przedmiotowym postępowaniu. Prawo opcji oznacza, iż Zamawiający napewno zakupi ilość gwarantowaną, natomiast ilości opcjonalne zostaną objęte dostawą w zależności od ceny najkorzystniejszej oferty w terminie realizacji umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15412100-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1.Zamawiający żąda wniesienia wadium w łącznej wysokości 470,00 PLN (słownie: czterysta siedemdziesiąt złotych 00/100) w tym na: zadanie nr 1 – 20,00 PLN (słownie: dwadzieścia złotych 00/100); zadanie nr 2 – 450,00 PLN (słownie: czterysta pięćdziesiąt złotych 00/100); Wykonawca składający ofertę na wybrane zadania dokonuje wpłaty wadium w wysokości wyszczególnionej dla poszczególnych części (zadań). 2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert, wskazanym w Rozdziale XII SIWZ. 3. Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium na cały okres związania ofertą, określony w Rozdziale X. 4. Szczegółowe informacje dotyczące wadium Zamawiający określił w rozdziale IX SIWZ, która została zamieszczona na stronie internetowej Zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Wykonawca został dopuszczony do produkcji lub obrotu artykułami spożywczymi - Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – (Dz. U. z 2006r. nr 171, poz.1225 z późn. zm.) 2. Wykonawca posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno spożywczymi, do wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych - Ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. roku o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych –Ustawa z dnia 21 grudnia 2000r. o jakości handlowej artykułów rolno –spożywczych (Dz. U. z 2001 r nr. 5 poz. 44 z późn. zm).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną