Przetargi.pl
Dostawa tłuszczy roślinnych i zwierzęcych

2 Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie ogłasza przetarg

  • Adres: 04-470 Warszawa, ul. Marsa
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 261815214 , fax. 261815093
  • Data zamieszczenia: 2017-10-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 2 Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie
    ul. Marsa 110
    04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 261815214, fax. 261815093
    REGON: 142665904
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Budżetowa - Podsektor Rządowy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa tłuszczy roślinnych i zwierzęcych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa tłuszczy roślinnych i zwierzęcych z podziałem na 4 części (zadania). Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SIWZ (Opis Przedmiotu Zamówienia) oraz w załączniku nr 5 i nr 5 a do SIWZ (Wzory Umów) stanowiących integralną część SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15400000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1.Zamawiający żąda wniesienia wadium w łącznej wysokości 2 800,00 PLN (słownie: dwa tysiące osiemset złotych 00/100) w tym na: zadanie nr 1 – 600,00 PLN (słownie: sześćset złotych 00/100); zadanie nr 2 – 1 800,00 PLN (słownie:tysiąc osiemset złotych 00/100); zadanie nr 3 – 40,00 PLN (słownie: czterdzieści złotych 00/100); zadanie nr 4 – 360,00 PLN (słownie: trzysta sześćdziesiąt złotych 00/100); Wykonawca składający ofertę na wybrane zadania dokonuje wpłaty wadium w wysokości wyszczególnionej dla poszczególnych części (zadań). 2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert, wskazanym w Rozdziale XII SIWZ. 3. Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium na cały okres związania ofertą, określony w Rozdziale X.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Wykonawca został dopuszczony do produkcji lub obrotu artykułami spożywczymi - Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – (Dz. U. z 2006r. nr 171, poz.1225 z późn. zm.) 2.Wykonawca posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, do wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych –Ustawa z dnia 21 grudnia 2000r. o jakości handlowej artykułów rolno –spożywczych (Dz. U. z 2001 r nr. 5 poz. 44 z późn. zm)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach