Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie ogłasza przetarg
- Adres: 85-790 Bydgoszcz, Rynek 8
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 3467090 , fax. 052 3472098
- Data zamieszczenia: 2010-06-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie
Rynek 8 8
85-790 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 3467090, fax. 052 3472098
REGON: 00031961200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa (zakład karny)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa świeżych warzyw i owoców - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa do siedziby zamawiającego poniższych świeżych warzyw i owoców: Część nr 1 1.Marchew świeża CPV: 03221112-4 ilość: 8000kg 2.Botwina CPV: 03221000-6 ilość: 560kg 3.Pomidor CPV: 03221240-0 ilość: 200kg 4.Cebula CPV: 03221113-1 ilość: 5500kg 5.Kapusta świeża biała CPV: 03221410-6 ilość: 6000kg 6.Kalafior CPV: 03221420-6 ilość: 1000kg 7.Buraki czerwone CPV: 03221111-7 ilość: 6000kg 8.Pietruszka CPV: 03221110-0 ilość: 1000kg 9.Seler CPV: 03221110-0 ilość: 2500kg 10.Ogórek świeży CPV: 03221270-9 ilość: 800kg Część nr 2 1.Jabłka CPV: 03222321-9 ilość: 700kg Część nr 3 1.Brzoskwinia CPV: 03222332-9 ilość: 100kg Część nr 4 1.Ziemniaki CPV: 03212100-1 ilość: 25000kg Warunki szczegółowe: 3. Warunki szczegółowe dostaw: 1) Dostawy artykułów określonych powyższej będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie. 2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły określone powyżej własnym transportem, na swój koszt. 3) Transport do siedziby Zamawiającego, powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. 4) Realizacja dostaw odbywać się będzie w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 5) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. 6) Artykuły określone powyżej, nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być świeże i o dobrym smaku. 7) Dopuszczalne opakowania transportowe to: cebula , buraki, marchew, ziemniaki, kapusta św., kalafior: worki 10-30kg. jabłka, ogórek św.: skrzynie drewniane bądź z tworzywa sztucznego 15 - 25kg. - botwina: pęczki po 1,5kg. 03221000-6, 03222000-3 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY WARZYW ŚWIEŻYCH
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWY WARZYW STRĄCZKOWYCH I ŚWIEŻYCH
Dodano: 2016-05-06 - Dostawa warzyw, znak sprawy 17/Ż/2015
Dodano: 2015-10-23 - Dostawa warzyw, znak sprawy 15/Ż/2015
Dodano: 2015-10-09 - DOSTAWY WARZYW ŚWIEŻYCH
Dodano: 2015-08-26 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół w Grucie i Przedszkola Samorządowego w Mełnie
Dodano: 2015-08-14 - Dostawy warzyw strączkowych i świeżych
Dodano: 2015-06-09 - Dostawy warzyw świeżych
Dodano: 2014-09-01 - Dostawy warzyw strączkowych i świeżych
Dodano: 2014-05-30 - Sukcesywna dostawa warzyw i grzybów
Dodano: 2013-11-14