Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach ogłasza przetarg
- Adres: 25723 Kielce, ul. Piekoszowska
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 41 344 37 30 , fax. 41 344 37 30
- Data zamieszczenia: 2018-11-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach
ul. Piekoszowska
25723 Kielce, woj. świętokrzyskie
tel. 41 344 37 30, fax. 41 344 37 30
REGON: 26035068400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.kielce.eu/web/guest/422
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2019r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76, - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2019r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76, według ilości i asortymentu określonego w załączniku nr 1A. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1A formularz cenowy.Realizacja zamówienia odbywać się będzie na podstawie zamówień cząstkowych składanych telefonicznie, faksem lub za pomocą poczty elektronicznej przez upoważnionego pracownika. Zamawiającego z minimum jednodniowym wyprzedzeniem przed datą wymaganej dostawy lub w nagłych przypadkach po telefonicznym uzgodnieniu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający w tym zakresie nie stawia żadnych wymagań
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Pełnomocnictwo – jeżeli Wykonawca ustanawia pełnomocnika do podpisania oferty i dokumentów w ofercie 2. Formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SIWZ. Dokument dot. treści oferty. 3.Oświadczenie wymagane od Wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO na potrzeby postępowania o udzielenie zamówienia publicznego. Wzór oświadczenia stanowi załącznik Nr 7 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ”Dostawa w roku szkolnym 2024/2025 artykułów żywnościowych do Szkół Gminy Masłów na okres 12 miesięcy”
Dodano: 2024-07-01 - Zakup wraz z sukcesywną dostawą mięsa, drobiu oraz wędlin
Dodano: 2024-06-25 - „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Samorządowej Szkoły Podstawowej Nr 3 im. Jana Pawła II w Kazimierzy Wielkiej w roku szkolnym 2024/2025”
Dodano: 2024-06-13 - Zakup wraz z sukcesywną dostawą mięsa, drobiu oraz wędlin
Dodano: 2024-05-20 - Zakup wraz z dostawą mięsa, drobiu oraz wędlin
Dodano: 2024-03-17 - Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Czachowie w 2024 r.
Dodano: 2024-02-23 - Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach
Dodano: 2024-01-11 - Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Starachowicach oraz dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Jędrzejowie
Dodano: 2023-10-06 - Dostawa wędlin wieprzowych dla 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju
Dodano: 2023-08-14 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH w roku 2023
Dodano: 2023-01-20