Akademia Morska w Szczecinie ogłasza przetarg
- Adres: 70-500 Szczecin, ul. Wały Chrobrego 1/2
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 91 4809400 , fax. 91 4809575
- Data zamieszczenia: 2015-03-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Morska w Szczecinie
ul. Wały Chrobrego 1/2 1/2
70-500 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 91 4809400, fax. 91 4809575
REGON: 00014512900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.am.szczecin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sukcesywna artykułów spożywczych na potrzeby jednostek organizacyjnych Akademii Morskiej w Szczecinie - AG/BZ/272-8/2015 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa sukcesywna artykułów spożywczych na potrzeby jednostek organizacyjnych Akademii Morskiej w Szczecinie zgodnie z załącznikiem nr 1a do SIWZ. Zamawiający wymaga, aby przedmiot dostawy był fabrycznie nowy, w oryginalnych opakowaniach, zawierające logo i nazwę producenta na etykiecie zwyczajowo stosowanej przez producenta w obrocie towarowym, dobrej jakości i dopuszczony do obrotu. Artykuły spożywcze muszą być świeże, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 6 miesięcy od daty dostawy, powinny być w estetycznych opakowaniach, zamkniętych fabrycznie, bez zanieczyszczeń oraz obcych zapachów i smaków, bez fizycznych uszkodzeń dyskwalifikujących produkty ( tzn. uszkodzone opakowanie i zamknięcie). Przedmiot zamówienia określono poprzez wskazanie obiektywnych cech jakościowych oraz standardów. Zamawiający zastrzega, że przedstawione w załączniku nr 1a do SIWZ, ilości zamawianych artykułów spożywczych są wielkościami orientacyjnymi i mogą ulec zmniejszeniu nie więcej niż 20% zamawianej ilości towaru w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego, z jednoczesnym zachowaniem cen jednostkowych podanych przez Wykonawcę w ofercie wykonawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bzp.am.szczecin.pl/przetargi/index.php?type=1
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy pieczywa i ciasta
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa sukcesywna artykułów spożywczych na potrzeby jednostek organizacyjnych Akademii Morskiej w Szczecinie AG/BZ/272-22/2016
Dodano: 2016-07-21 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa żywności i opakowań jednorazowych dla SPZZOZ w Gryficach - powtórzenie
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy wędlin
Dodano: 2016-07-12 - Dostawy mięsa
Dodano: 2016-07-12 - Dostawa żywności i opakowań jednorazowych dla SPZZOZ w Gryficach
Dodano: 2016-06-22 - Dostawa produktów żywnościowych.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Modrzewcu
Dodano: 2016-05-17 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Pyrzycach z siedzibą w Żabowie
Dodano: 2016-04-21