Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna ogłasza przetarg
- Adres: 78100 Kołobrzeg, ks. Piotra Ściegiennego
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 943 548 802 , fax. 0-94 35 225 16
- Data zamieszczenia: 2017-04-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
ks. Piotra Ściegiennego 1
78100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
tel. 943 548 802, fax. 0-94 35 225 16
REGON: 28817100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sprzętu kuchennego do punktów żywienia w S.U. MEWA oraz S.U. PERŁA BAŁTYKU - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa do punktów żywienia w S.U. MEWA oraz w S.U. PERŁA BAŁTYKU w Kołobrzegu następującego sprzętu kuchennego: • Kocioł warzelny gazowy 150 l • modułowa komora chłodnicza 3600x2100x2100 • modułowa komora chłodnicza 3000x1500x2100 • modułowa komora mroźnicza 1800x1800x2100 Szczegółowy opis i warunki dostawy wyszczególniono w Załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. 2. Dostarczany sprzęt powinien być fabrycznie nowy oraz zaopatrzony w odpowiednie atesty i certyfikaty oraz powinien odpowiadać parametrom technicznym i użytkowym opisanym w specyfikacjach asortymentowych zamieszczonych w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. Do każdego urządzenia powinna być dołączona instrukcja obsługi sporządzona w języku polskim oraz karta gwarancyjna. 3. Z dostawą łączy się usługa polegająca na dostarczeniu zamawianego sprzętu transportem wykonawcy do miejsca przeznaczenia, zainstalowania urządzeń w miejscu pracy, podłączenie urządzeń do odpowiednich sieci i ich uruchomienie, a także przeprowadzenie szkolenia personelu obsługującego urządzenia. 4. Dostawca zdemontuje i odbierze zużytą komorę chłodniczą w punkcie żywienia S.U. PERŁA BAŁTYKU na własny koszt. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 42513000-5
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 2.000,00 zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa urządzń gastronomicznych i wyposażenia pomieszczeń kuchni do 109 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ w Szczecinie
Dodano: 2020-07-24 - Dostawa urządzeń gastronomicznych i wyposażenia pomieszczeń kuchni do 109 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ w Szczecinie.
Dodano: 2020-07-02 - Dostawa urządzeń gastronomicznych i wyposażenia pomieszczeń kuchni do 109 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ w Szczecinie
Dodano: 2020-06-10 - Dostawa wyposażenia w urządzenia chłodnicze i mrożące oraz rozmrażające dla Banku Krwi oraz Zintegrowanego Bloku Operacyjnego Szpitala SPWSZ w Szczecinie w lokalizacji Szczecin Zdunowo ul. Sokołowskiego 11
Dodano: 2018-03-08 - dostawę sprzętu kuchennego do punktów żywienia w S.U. MEWA oraz S.U. PERŁA BAŁTYKU
Dodano: 2017-06-05