Zarząd Powiatu Nowotarskiego ogłasza przetarg
- Adres: 34-400 Nowy Targ, Aleja Tysiąclecia 35
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 018 2667034 , fax. 018 2667046
- Data zamieszczenia: 2011-02-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zarząd Powiatu Nowotarskiego
Aleja Tysiąclecia 35 35
34-400 Nowy Targ, woj. małopolskie
tel. 018 2667034, fax. 018 2667046
REGON: 49189333900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.nowotarski.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sprzętu i wyposażenia do pracowni obsługi konsumenta w Zespole Szkół im. Bohaterów Westerplatte w Jabłonce w ramach projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce dofinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego - projekt systemowy Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013, Działanie 9.2 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa sprzętu i wyposażenia do pracowni obsługi konsumenta w Zespole Szkół im. Bohaterów Westerplatte w Jabłonce w ramach projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce dofinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego - projekt systemowy Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013, Działanie 9.2 Przedmiot zamówienia szczegółowo opisany jest w załączniku nr 3 do SIWZ. Dostawa obejmuje mi.in: Zestaw sztućców ze stali nierdzewnej Zestaw szklanek i pucharków Zastawę stołową Zestaw restauracyjny uzupełniający Zestaw bielizny stołowej Zestaw sprzętu barmańskiego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392210007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nowotarski.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PCFE.272.67.2014 Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej na potrzeby projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce
Dodano: 2014-09-17 - PCFE.272.61.2014 Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznych na potrzeby projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce
Dodano: 2014-08-27 - Dostawa i montaż stałego wyposażenia technologicznego kuchni cateringowej w Gaju ul. Zadziele 43
Dodano: 2014-06-10 - Zakup wraz z dostawą wyposażenia gastronomicznego dla Kampusu Wielickiego, zlokalizowanego przy ul. Piłsudskiego 105 w Wieliczce
Dodano: 2014-03-14 - Zakup wraz z dostawą wyposażenia gastronomicznego dla Kampusu Wielickiego, zlokalizowanego przy ul. Piłsudskiego 105 w Wieliczce
Dodano: 2014-02-11 - Zakup wraz z dostawą wyposażenia kuchni uczniowskiej w Zespole Szkół Zawodowych i Zespole Szkół im. Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce
Dodano: 2014-01-20 - Zakup, dostawa wraz z montażem wyposażenia kuchni budynku Centrum Rekreacji i Sportu w Muszynie
Dodano: 2013-05-21 - Wyposażenie pracowni w ramach realizacji projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego w Małopolsce.
Dodano: 2013-02-13 - Wyposażenie pracowni w ramach realizacji projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego w Małopolsce
Dodano: 2012-12-04 - Dostawę wyposażenia kuchenno-gastronomicznego do internatu sportowego Zakopane
Dodano: 2012-11-01