Komenda Portu Wojennego Gdynia ogłasza przetarg
- Adres: 81-103 Gdynia, ul. Rondo Bitwy pod Oliwą
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 26 1262198 , fax. 26 1262314
- Data zamieszczenia: 2018-10-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Komenda Portu Wojennego Gdynia
ul. Rondo Bitwy pod Oliwą 1
81-103 Gdynia, woj. pomorskie
tel. 26 1262198, fax. 26 1262314
REGON: 19023285200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://kpwgdynia.wp.mil.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w Załączniku nr 1 do SIWZ (Formularz oferty - kalkulacja ceny ofertowej) oraz załączniku nr 2 do SIWZ (Istotne postanowienia umowy) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 42513000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I CHŁODNICZEGO DLA KOMENDY PORTU WOJENNEGO GDYNIA
Dodano: 2020-05-15 - CZĘŚĆ I - DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I CHŁODNICZEGO, CZĘŚĆ II - DOSTAWA SPRZĘTU STOŁOWO KUCHENNEGO
Dodano: 2018-06-07 - Część I - Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Część II - Dostawa sprzętu stołowo – kuchennego
Dodano: 2017-06-28