Przetargi.pl
DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I ARTYKUŁÓW GOSPODARCZYCH

Wojskowa Akademia Techniczna ogłasza przetarg

  • Adres: 00-908 Warszawa, ul. Kaliskiego 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6837865 , fax. 022 6837977
  • Data zamieszczenia: 2010-10-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowa Akademia Techniczna
    ul. Kaliskiego 2 2
    00-908 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6837865, fax. 022 6837977
    REGON: 01212290000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wat.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO I ARTYKUŁÓW GOSPODARCZYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1)Zadanie Nr 1 Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego: Kuchnia elektryczna, Taboret elektryczny, Stół z basenem, Szafa przelotowa, Frytkownica, Kosze do zmywarek, Wózek transportowy, Kostkarka do lodu, Pokrywa na kosze, Regał jezdny, pralka szczegółowo opisanego w załączniku Nr 3 do SIWZ. 2)Zadanie Nr 2 Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów gospodarczych: Baranek do mycia szyb, Czyścik spiralny, Dysza ręczna do tapicerki, Filtr powietrza do odkurzacza, Kij: do mopa, do szczotki drewniany, metalowy do mopa, teleskopowy, Końcówka do mopa, Kosz na odpady, Miotełka do kurzu, Miotła do zamiatania ulic, Miska, Mop supełkowy, mop skrobaczka, mop mokry, Patyczki do szaszłyków, Pojemnik na odpady, Stelaż do mopa, Szczotki do kurzu, do zamiatania, ryżowe, zmiotki, Sznurek gastronomiczny, Szufelki, Ściągaczki do szyb, do wody, Ścierki do kurzu, do podłogi, z mikrofibry, z wiskozy, uniwersalne, do szorowania, Wąż ssący do odkurzacza, Wiadra, Worki na odpady, ogrodowe, do odkurzacza, Wózek sprzątający, Wyciskarka do mopów, Wycieraczka gumowa, Wykałaczki, Zmywaki kuchenne, Dozownik do mydła w płynie, Elektryczna suszarka do rąk, Lustra łazienkowe, Maty antypoślizgowe, Pojemniki na ręczniki, na papier toaletowy, Półka pod lustro, Szczotka do wc, Wieszak na ręczniki, łazienkowy, Zasłonka prysznicowa, mydelniczka szczegółowo opisanej w załączniku Nr 3A do SIWZ. 3)Zadanie Nr 3 Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieca konwekcyjno-parowego szczegółowo opisanego w załączniku Nr 3B do SIWZ. 4)Zadanie Nr 4 Przedmiotem zamówienia jest dostawa obieraczki do ziemniaków wraz z separatorem obierzyn szczegółowo opisanej w załączniku Nr 3C do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 397113617
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium. 1)Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego jest zobowiązany wnieść, na czas związania ofertą, wadium Zadanie Nr 1 - w wysokości 800,00 zł (osiemset złotych) Zadanie Nr 2 - w wysokości 4 500,00 zł (cztery tysiące pięćset złotych) Zadanie Nr 3 - w wysokości 700,00 zł (siedemset złotych) Zadanie Nr 4 - w wysokości 150,00 zł (sto pięćdziesiąt złotych) przed upływem terminu składania ofert tj.: do dnia 12.10.2010r. do godz.09:00. Skuteczne wniesienie wadium przelewem oznacza obecność wymaganej kwoty wadium na koncie Zamawiającego w wyżej wymienionym terminie, czyli datą wpłaty wadium jest data wpływu na konto, a nie data złożenia przelewu. 2)Wadium może być wniesione: a)w formach przewidzianych w art. 45 ust. 6 ustawy Prawo zamówień publicznych. Dowodem wniesienia wadium będzie załączony do oferty oryginał lub kopia tego dokumentu. b)w pieniądzu - przelewem na rachunek bankowy zamawiającego: PEKAO S.A. Warszawa, ul. Towarowa 25, Nr 34 1240 5918 1111 0000 4910 0228. z dopiskiem Wadium na dostawę sprzętu gastronomicznego i artykułów gospodarczych- zadanie Nr

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wat.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach