Zespół Szkół Rolniczych ogłasza przetarg
- Adres: 87-300 Brodnica, ul. Karbowska 29
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 056 4984901 , fax. 056 4983814
- Data zamieszczenia: 2014-07-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Rolniczych
ul. Karbowska 29 29
87-300 Brodnica, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 056 4984901, fax. 056 4983814
REGON: 00574147400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sprzętu do wyposażenia pracowni do praktycznej nauki zawodu w ramach projektu nr RPKP.03.01.00-04-009/13 Centrum praktycznej nauki zawodów rolniczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa, zainstalowanie i uruchomienie fabrycznie nowego, nieużywanego sprzętu do wyposażenia pracowni do praktycznej nauki zawodu. W związku z utworzeniem Centrum Praktycznej Nauki Zawodów Rolniczych istniejącą pracownię gastronomiczną i dwie sale lekcyjne projektuje się przystosować do nauki zawodu. Każdą z dwóch sal gastronomicznych należy wyposażyć w sześć stanowisk praktycznej nauki zawodu. Pojedyncze stanowisko będzie się składało z: zlewu i blatu ze stali nierdzewnej, profesjonalnej kuchni gazowej typu gastronomicznego z piekarnikiem konwekcyjnym opalanej gazem ziemnym wysokometanowym - 6 szt, szafki z szufladami oraz szafki z drzwiczkami, dwóch taboretów podwieszanych. Każdą z klasopracowni należy wyposażyć również w: panel higieniczny z baterią na fotokomórkę i dozownikami na płyn dezynfekcyjny, zmywarkę gastronomiczną do naczyń i szkła z funkcją wyparzania (w jednej z klasopracowni pozostaje zmywarka istniejąca), szafy chłodniczo mroźnicze, basen jednokomorowy, regał magazynowy gretingowy, stół z dwoma zlewami do mycia warzyw. Istniejący piec konwekcyjno-parowy zlokalizowano w zapleczu dla instruktora nauki zawodu w celu umożliwienia wspólnego korzystania dla każdej klasopracowni. Trzecią salę stanowi sala konsumpcyjna (barowa). Salę tą należy wyposażyć w: blat granitowy z zabudową szafkami podblatowymi, lada barowa granitowa z częściową zabudową szafkami podblatowymi oraz trzema hokerami barowymi, zlewozmywak dwukomorowy z baterią granitową, trzy stoły konsumpcyjne z dwunastoma krzesłami, trzy istniejące kuchenki gazowe, zmywarkę gastronomiczną do naczyń i szkła z funkcją wyparzania, ciśnieniowy expres do kawy, młynek do kawy, barową szafę mroźniczą, kostkarkę do lodu, istniejącą szafę chłodniczą. Wszystkie meble gastronomiczne w wykonaniu ze stali nierdzewnej przeznaczone do kontaktu z żywnością - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 397110009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsr.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną