Przetargi.pl
Dostawa sprzętu do Laboratorium Inżynierii Gastronomicznej dla Politechniki Opolskiej, nr sprawy ZP/D/69/2012

Politechnika Opolska ogłasza przetarg

  • Adres: 45-758 Opole, ul. Prószkowska 76
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 4498178 , 77 4498177 , fax. 77 4498180
  • Data zamieszczenia: 2012-09-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Opolska
    ul. Prószkowska 76 76
    45-758 Opole, woj. opolskie
    tel. 77 4498178 , 77 4498177, fax. 77 4498180
    REGON: 00000173200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.po.opole.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa sprzętu do Laboratorium Inżynierii Gastronomicznej dla Politechniki Opolskiej, nr sprawy ZP/D/69/2012
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa, wraz z instalacją, a w przypadku części I, II, III i VII również ze szkoleniem, fabrycznie nowego, nieeksploatowanego i niewadliwego sprzętu do Laboratorium Inżynierii Gastronomicznej dla Politechniki Opolskiej tj.: Część I : Tab. 1 Torrymetr (1 kpl.) Tab. 2 Miernik zawartości tłuszczu do dużych ryb (1 kpl.) Część II Tab. 1 Napęd maszyny kuchennej wieloczynnościowej (1 kpl.) Tab. 2 Przystawka do maszyny gastronomicznej do mielenia mięsa (1 kpl.) Tab. 3 Przystawka do maszyny gastronomicznej do rozdrabniania jarzyn (1 kpl.) Tab. 4 Przystawka do maszyny gastronomicznej do zagniatania ciasta i ubijania piany (1 kpl.) Tab. 5 Przystawka do maszyny gastronomicznej do nacinania kotletów (1 kpl.) Tab. 6 Funkcja krojenia frytek (1 kpl.) Tab. 7 Funkcja tarcia serów (1 kpl.) Tab. 8 Obieraczka do ziemniaków (1 kpl.) Tab. 9 Separator obierzyn (1 kpl.) Tab. 10 Kuter do mielenia mięsa i warzyw (1 kpl.) Tab. 11 Kuchnia elektryczna 2- płytowa (1 kpl.) Tab. 12 Frytownica elektryczna (1 kpl.) Tab. 13 Piec konwekcyjno - parowy wraz z rusztami (1 kpl.) Tab. 14 Piec do pieczenia pizzy (1 kpl.) Tab. 15 Krajalnica (1 kpl.) Tab. 16 Zmywarka do szkła i naczyń (1 kpl.) Tab. 17 Szafa chłodnicza (1 kpl.) Tab. 18 Szafa mroźnicza (1 kpl.) Tab. 19 Schładzarko - zamrażarka szokowa (1 kpl.) Część III Tab. 1 Komora wędzarnicza gastronomiczna (1 kpl.) Część IV Tab. 1 Zamrażarka niskotemperaturowa (1 kpl.) Część V Tab. 1 Waga precyzyjna (1 kpl.) Tab. 2 pHmetr elektroniczny (1 kpl.) Część VI Tab. 1 Wagosuszarka (1 kpl.) Część VII Tab. 1 Teksturometr (1 kpl.) zwanych dalej sprzętem. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w wykazie rzeczowo-cenowym, stanowiącym: - dla części I - załącznik nr 1a do SIWZ, - dla części II - załącznik nr 1b do SIWZ, - dla części III - załącznik nr 1c do SIWZ, - dla części IV - załącznik nr 1d do SIWZ, - dla części V - załącznik nr 1e do SIWZ, - dla części VI - załącznik nr 1f do SIWZ, - dla części VII - załącznik nr 1g do SIWZ,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392200000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.po.opole.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach