Przetargi.pl
Dostawa sprzętu dla pracowni cukierniczej do Zespołu Szkół Specjalnych Nr 14 w Krakowie na os. Sportowym 28 w ramach projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Zespół Ekonomiki Oświaty w Krakowie ogłasza przetarg

  • Adres: 31-450 Kraków, ul. Ułanów 9
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 4100215, 4188510 , fax. 012 4104390
  • Data zamieszczenia: 2010-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Ekonomiki Oświaty w Krakowie
    ul. Ułanów 9 9
    31-450 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 4100215, 4188510, fax. 012 4104390
    REGON: 00055362100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zeo.krakow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa sprzętu dla pracowni cukierniczej do Zespołu Szkół Specjalnych Nr 14 w Krakowie na os. Sportowym 28 w ramach projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu dla pracowni cukierniczej do Zespołu Szkół Specjalnych Nr 14 w Krakowie na os. Sportowym 28 w ramach realizacji projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na 2 części zamówienia: Część 1 - Dostawa sprzętu dla pracowni cukierniczej do Zespołu Szkół Specjalnych Nr 14 w Krakowie na os. Sportowym 28 tj.: 1. Lampa do karmelu - 1 szt . 2. Blender - 1 szt. 3. Zestaw do carwingu - 3 szt. 4. Dozownik do nadzień z pompką dozującą - 1 szt. 5. Stelaż ( stojaki metalowe ) na tort - 2 szt. 6. Temperówka do czekolady - 1 szt. 7. Mikser z końcówką blendera (blender ręczny) - 1 szt. 8. Mikser z podnoszoną dzieżą - 3 szt. 9. Minipodgrzewacz do czekolady - 1 szt. 10. Fontanna do czekolady - 1 szt. Część 2 - Dostawa drobnego sprzętu dla pracowni cukierniczej do Zespołu Szkół Specjalnych Nr 14 w Krakowie na os. Sportowym 28 tj.: 1. Folie czekoladowe rantowe - 3 szt. 2. Formy do pralin - 6 kompletów 3. Formy silikonowe do żelków - 4 komplety 4. Foremki silikonowe do ażurków - 4 szt. (palety) 5. Skrobaczka do czekolady - 1 szt. 6. Wiórkarka do czekolady - 1 szt. 7. Zestaw do trufli - 1 szt. 8. Folia cukiernicza - 1 szt. (rolka) 9. Zestaw sztywnych folii do spiralek z czekolady - 4 szt. 10.Schładacz do czekolady - 1 szt. 11.Termometr do karmelu - 2 szt. 12.Termometr elektroniczny - 1 szt. 13.Higrometr - 1 szt. 14. Foremki silikonowe dwuczęściowe - 4 szt. 15. Maty silikonowe - 3 szt. 16.Foremki do koralików - 2 szt. 17.Wykrawaczki plastikowe- 12 kompletów 18.Wykrawaczki do falbanek- 3 szt. 19.Foremki do koronek- 2 komplety 20.Zestaw nożyków dekoratorskich - 5 zestawów 21.Nóż do marcepanu - 3 szt. 22.Szczypce do marcepanu- 4 komplety 23.Żelazka do marcepanu (wygładzasz plastikowy)- 3 szt. 24.Wałek marmurowy- 1 szt. 25. Talerz obrotowy marmurowy- 3 szt. 26. Wałek do modelowania powierzchni - 2 szt. 27. Areograf - 3 szt. 28. Stojak do worka cukierniczego- 3 szt. 29.Formy silikonowe do pieczenia- 5 szt. 30.Formy silikonowe duże do pieczenia - 4 szt. 31.Mata silikonowa do rolad- 1 szt. 32.Blachy- formy do pieczenia - 25 szt. 33.Palnik gazowy z gazem do karmelu - 4 szt. 34.Miseczki silikonowe- 6 szt. 35.Pompka do karmelu- 4 szt. 36.Formy do ciastek bankietowych - 7 szt. 37.Folie karotenowieczekoladowe - 4 szt. 38.Talerzyki deserowe- 24 szt. 39.Łyżeczki - 12 szt. 40.Widelczyki 12 szt. 41.Pędzelki silikonowe- 6 kompletów 42.Worki cukiernicze foliowe - 5 rolek 43.Wentylator - 1 szt. 44.Pojemniki do przechowywania żywności - 3 komplety 45.Zestaw do deserów filiżanki z podstawką - 24 szt. 46.Pucharki - 12 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 397100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium przetargowego

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zeo.krakow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach