Miasto Stołeczne Warszawa - Dzielnica Bielany ogłasza przetarg
- Adres: 01-882 Warszawa, S. Żeromskiego 29
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 224434817
- Data zamieszczenia: 2024-03-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miasto Stołeczne Warszawa - Dzielnica Bielany
S. Żeromskiego 29
01-882 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 224434817
REGON: 01525964000041 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa słodyczy reklamowych - czekolad i bombonierek świątecznych dla Dzielnicy Bielany w roku 2024 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego (wraz z wniesieniem towaru na III p. do pok. 322) słodyczy reklamowych - czekolad i bombonierek świątecznych dla Dzielnicy Bielany w roku 2024, zwana dalej przedmiotem umowy, zgodnie z niżej wymienionymi parametrami:1) 600 szt. tabliczek czekolady, w tym:a) 300 szt. tabliczek czekolady mlecznej o minimalnej zawartości masy kakaowej 25%. Każda tabliczka powinna być udekorowana liofilizowanymi owocami (minimum 1% masy netto produktu), takich jak np.: maliny, truskawki, żurawina. Dopuszcza się dodatkowo posypkę z orzechów takich jak np.: pistacje, migdały, orzechy włoskie. Łączna masa netto czekolady z owocami nie może być mniejsza niż 100 g. Czekolady nie mogą być wykonane z użyciem tłuszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Powinny posiadać minimum trzymiesięczny termin przydatności do spożycia od daty dostawy do siedziby Zamawiającego. Opakowanie powinno być wykonane z grubego, matowego papieru, od frontu z przezroczystą folią umożliwiającą wyeksponowanie czekolady z owocami. Każde opakowanie winno mieć możliwość naniesienia grafiki 4+0, która zostanie przekazana Wykonawcy przez Zamawiającego. Opakowanie powinno zawierać informację o składzie produktu.b) 300 szt. tabliczek czekolady ciemnej o minimalnej zawartości masy kakaowej 50%. Każda tabliczka powinna być udekorowana liofilizowanymi owocami (minimum 1% masy netto produktu), takich jak np.: maliny, truskawki, żurawina. Dopuszcza się również posypkę z orzechów tj.: pistacje, migdały, orzechy włoskie. Łączna masa netto czekolady z owocami nie może być mniejsza niż 100 g. Czekolady nie mogę być wykonane z użyciem tłuszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Powinny posiadać minimum trzymiesięczny termin przydatności do spożycia od daty dostawy do siedziby Zamawiającego. Opakowanie powinno być wykonane z grubego, matowego papieru o wymiarach, od frontu z przezroczystą folią umożliwiającą wyeksponowanie czekolady z owocami. Każde opakowanie winno mieć możliwość naniesienia grafiki 4+0, która zostanie przekazana Wykonawcy przez Zamawiającego. Opakowanie powinno zawierać informację o składzie produktu.c) produkty wymienione w lit. a i b powyżej, należy dostarczyć maksymalnie do dnia 15 marca 2024 r.2) 600 szt. świątecznych bombonierek bożonarodzeniowych:a) zawierających czekoladki/pralinki w liczbie minimum 16 sztuk, z których przynajmniej 4 mają być niepowtarzalne, o różnych formach zdobienia, kształtach i kolorach. Dopuszcza się możliwość kształtów i zdobień zarówno nawiązujących do Świąt Bożego Narodzenia, jak i standardowych. Czekoladki/pralinki powinny zawierać minimum 25% masy kakaowej w wypadku czekoladek/pralinek z czekolady mlecznej oraz o minimum 50% masy kakaowej w wypadku czekoladek/pralinek z czekolady ciemnej. Łączna masa netto produktu nie może być mniejsza niż 150 g. Słodycze nie mogę być wykonane z użyciem tłuszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Czekoladki/ pralinki powinny posiadać minimum trzymiesięczny termin przydatności do spożycia od daty dostawy do siedziby Zamawiającego. Bombonierki powinny być zamknięte w kwadratowym opakowaniu z naniesioną grafiką wg projektu przesłanego przez Zamawiającego w formie nadruku i/lub osobnej nasuwki, wykonanej z grubego papieru z nadrukiem w pełnym kolorze 4+0. Opakowanie powinno zawierać informację o składzie produktu oraz wkładkę, która umiejscawiałaby czekoladki w środku w sposób zapobiegający ich nadmiernemu przesuwaniu się. b) produkt wymieniony w lit. a powyżej, należy dostarczyć do dnia 29 listopada 2024 r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39294100-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Produkcja i dostawa materiałów konferencyjnych na konferencję dotyczącą interwencji LEADER
Dodano: 2024-07-01 - Dostawa materiałów promocyjnych z ologowaniem w ilości 300 kompletów
Dodano: 2024-07-01 - Wykonanie i dostawa kalendarzy na 2025 rok w ramach Funduszy Europejskich dla Mazowsza 2021-2027
Dodano: 2024-06-07 - DZP.261.18.2024 Przygotowanie do produkcji, w tym przygotowanie wizualizacji z oznaczeniem sposobu znakowania (nadruk/grawer/laser), produkcja i dostawa materiałów promocyjnych
Dodano: 2024-06-06 - DOSTAWA DROBNYCH MATERIAŁÓW PROMOCYJNYCH Z LOGO
Dodano: 2024-05-20 - DZP.261.18.2024 Przygotowanie do produkcji, w tym przygotowanie wizualizacji z oznaczeniem sposobu znakowania (nadruk/grawer/laser), produkcja i dostawa materiałów promocyjnych
Dodano: 2024-05-07 - Dostawa materiałów popularyzacyjnych
Dodano: 2024-05-02 - Dostawa namiotów promocyjnych
Dodano: 2024-03-12 - Dostawa słodyczy reklamowych - czekolad i bombonierek świątecznych dla Dzielnicy Bielany w roku 2024
Dodano: 2024-01-22 - Dostawę artykułów promocyjnych (ERASMUS)
Dodano: 2024-01-14