Przetargi.pl
Dostawa ryb świeżych, wędzonych, mrożonych i produktów rybnych do punktów żywienia w obiektach „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A.

Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, ks. Piotra Ściegiennego
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 943 548 802 , fax. 94 35 225 16
  • Data zamieszczenia: 2021-02-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
    ks. Piotra Ściegiennego 1
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. 943 548 802, fax. 94 35 225 16
    REGON: 28817100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa ryb świeżych, wędzonych, mrożonych i produktów rybnych do punktów żywienia w obiektach „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do punktów żywienia w obiektach zamawiającego, środkiem transportu dostawcy, ryb świeżych, wędzonych, mrożonych i przetworzonych w następujących rodzajach i ilościach: 1 Filety śledzie opiekane kg 500 2 Halibut wędzony kg 50 3 Kawior czarny 100g szt 100 4 Koreczki śledziowe kg 380 5 Krewetka w ziemniaku 300g szt 8 6 Leczo rybne 3kg kg 8 7 Łosoś wędzony kg 250 8 Łosoś wędzony brzuszki 3+ kg 700 9 Makrela wędzona kg 1800 10 Pałeczki krabowe 250g kg 120 11 Paprykarz z łososia wędzonego 2kg kg 8 12 Paprykarz z makreli wędzonej 2kg kg 8 13 Pasta rybna – łososiowa/ kawiorowa/ z tuńczyka 130g szt 30 14 Rolada z dorsza ze szpinakiem kg 6 15 Sałatka śledziowa 2,8 – 3kg kg 450 16 Szaszłyk z łososia kg 8 17 Śledź solony matias 4kg kg 1800 18 Śledź płat wędzony na gorąco 3kg kg 12 19 Śledź tuszka wędzona kg 12 20 Śledź w sosie tatarskim 3kg kg 12 Ryby świeże 1 Dorsz filet b/s kg 70 2 Dorsz filet kawałki z fileta kg 50 3 Filet z łososia świeży kg 90 4 Filet z flądry bez skóry kg 40 5 Karp świeży filet kg 50 6 Pstrąg patroszony kg 120 7 Sandacz kg 50 Ryby mrożone 1 Dorsz – filet kg 2800 2 Filet z czerniaka b/s kg 6800 3 Filet z łososia kg 70 4 Filet z mintaja kg 80 5 Filet z miruny kg 400 6 Filet z morszczuka kg 50 7 Flądra tuszka b/s kg 50 8 Kalmar krążki bez panierki kg 80 9 Kalmar krążki z panierką kg 90 10 Kalmary tuba kg 90 11 Karp filet b/o z/s kg 120 12 Krewetki królewskie black tiger 16-20 got kg 10 13 Leszcz płat z/s kg 40 14 Łosoś wędzony ścinki kg 80 15 Sandacz – filet kg 40 Podane ilości zamawianych towarów nie są wielkościami ostatecznymi i mogą się wahać w zależności od potrzeb zamawiającego w zakresie do 5% zamówienia. 2. Dostarczane produkty powinny odpowiadać Polskiej Normie, zachowywać wszystkie wymagane cechy przydatności do spożycia, walory estetyczne oraz powinny posiadać określony, aktualny termin przydatności do spożycia. Towar powinien być zapakowany w opakowania adekwatne do masy i rodzaju towaru z oznaczonymi: - nazwą produktu, - nazwą producenta, - masą zawartości opakowania, - terminem przydatności do spożycia lub okresem przechowywania, - identyfikacją partii produktu. 3. Termin ważności danego produktu nie może upływać w dniu dostawy ani w ciągu dwóch następnych dni po dostawie. Opakowanie powinno być dostosowane do właściwości danego towaru, bez uszkodzeń, odpowiednie z punktu widzenia higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Ryby wędzone powinny być świeże nie pakowane w opakowania typu VAKU (hermetycznych opakowań). Poza okresem ochronnym powinna być dostarczana ryba świeża, nie mrożona. Ryby mrożone bez glazury, dopuszcza się wyłącznie glazurę technologiczną. 4. Z dostawą łączy się usługa transportowa oraz rozładunek we wskazanym miejscu u zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03310000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach