Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna ogłasza przetarg
- Adres: 78100 Kołobrzeg, ks. Piotra Ściegiennego
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 943 548 802 , fax. 0-94 35 225 16
- Data zamieszczenia: 2017-09-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
ks. Piotra Ściegiennego 1
78100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
tel. 943 548 802, fax. 0-94 35 225 16
REGON: 28817100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa ryb świeżych oraz dostawa ryb mrozonych, wędzonych i przetworzonych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do punktów żywienia w obiektach zamawiającego, środkiem transportu dostawcy, ryb świeżych oraz ryb wędzonych, mrożonych i przetworzonych 2. Dostarczane produkty powinny odpowiadać Polskiej Normie, zachowywać wszystkie wymagane cechy przydatności do spożycia, walory estetyczne oraz powinny posiadać określony, aktualny termin przydatności do spożycia. Towar powinien być zapakowany w opakowania adekwatne do masy i rodzaju towaru z oznaczonymi: - nazwą produktu, - nazwą producenta, - masą zawartości opakowania, - terminem przydatności do spożycia lub okresem przechowywania, - identyfikacją partii produktu. 3. Termin ważności danego produktu nie może upływać w dniu dostawy ani w ciągu dwóch następnych dni po dostawie. Opakowanie powinno być dostosowane do właściwości danego towaru, bez uszkodzeń, odpowiednie z punktu widzenia higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Ryby wędzone powinny być świeże nie pakowane w opakowania typu VAKU (hermetycznych opakowań). Poza okresem ochronnym powinna być dostarczana ryba świeża, nie mrożona. Ryby mrożone bez glazury, dopuszcza się wyłącznie glazurę technologiczną. 4. W przypadku wystąpienia okoliczności powodujących zwiększenie liczby osób żywionych w obiektach zamawiającego, przewiduje się możliwość dokonania zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt. 7 ustawy Prawo zamówień publicznych. 5. Z dostawą łączy się usługa transportowa oraz rozładunek we wskazanym miejscu u zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03311000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 2.000,00zł. (słownie: dwa tysiące złotych 00/100.) dla każdej części zadania, w przypadku składania oferty na całość – wadium wynosi 4.000,00 zł (słownie: cztery tysiące złotych 00/100).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy ryb świeżych, mrożonych, solonych, owoców morza
Dodano: 2020-10-05 - „Dostawa ryb mrożonych, filetów rybnych i pozostałego mięsa ryb”
Dodano: 2020-09-16 - Dostawy ryb
Dodano: 2020-08-27 - Dostawy ryb
Dodano: 2019-08-29 - Dostawa ryb mrożonych, filetów rybnych i pozostałego mięsa ryb
Dodano: 2019-08-23 - Zakup i transport materiału zarybieniowego - narybku letniego sandacza i narybku letniego szczupaka w ramach projektu „Zastosowanie biomanipulacyjnej metody rekultywacji jeziora Wielgie w Dobiegniewie, w celu zwiększenia jego potencjału przyrodniczego, turystycznego i rekreacyjnego współfinansowanego w ramach Programu Operacyjnego „Rybactwo i Morze 2014-2020”
Dodano: 2019-04-04 - Zakup i transport materiału zarybieniowego - narybku letniego sandacza i narybku letniego szczupaka w ramach projektu „Zastosowanie biomanipulacyjnej metody rekultywacji jeziora Wielgie w Dobiegniewie, w celu zwiększenia jego potencjału przyrodniczego, turystycznego i rekreacyjnego współfinansowanego w ramach Programu Operacyjnego „Rybactwo i Morze 2014-2020”
Dodano: 2019-03-19 - Dostawa ryb mrożonych, filetów rybnych i pozostałego mięsa ryb
Dodano: 2018-10-04 - Dostawy ryb
Dodano: 2018-08-21 - Dostawy ryb
Dodano: 2017-10-09