Przetargi.pl
Dostawa ryb. Nr sprawy D/Kw 220/1/16

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 42-580 Wojkowice, ul. Sobieskiego 298
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2961600 , fax. 032 2961613
  • Data zamieszczenia: 2016-01-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Sobieskiego 298 298
    42-580 Wojkowice, woj. śląskie
    tel. 032 2961600, fax. 032 2961613
    REGON: 00031976000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa ryb. Nr sprawy D/Kw 220/1/16
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 1. Filet śledziowy MATIAS. Opakowanie (4 - 10 kg), filet śledziowy bez skóry. Ilość - 1000 kilogramów. 2. Kotlet rybny panierowany. Opakowanie (4 - 10 kg), produkt głęboko mrożony, wstępnie podsmażany. Ilość - 6000 kilogramów. 3. Filet mrożony z PANGI. Opakowanie (2 - 10 kg), produkt głęboko mrożony, filet min. 80 %, woda stanowiąca glazurę max. 20 %. Ilość - 2200 kilogramów. Zadanie 2 1. Paprykarz szczeciński - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. Ilość - 4000 kg. 2. Szprot w sosie pomidorowym - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3000 kg. 3. Szprot w oleju - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3000 kg. Zastosowanie w niniejszym postepowaniu ceny jako jedynego kryterium oceny ofert, nie wpłynie na koszty ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia. Ponadto wykonawca zobowiązany jest do takiego działania w trakcie realizacji umowy, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych opisanych w przedmiocie zamówienia, sposoby ich pakowania, rodzaj używanych opakowań zbiorczych oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa skutkowały obniżeniem ponoszonych przez Zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych w tym procesie odpadów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152412001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach