Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 42-580 Wojkowice, ul. Sobieskiego 298
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 2961600 , fax. 032 2961613
- Data zamieszczenia: 2016-01-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Sobieskiego 298 298
42-580 Wojkowice, woj. śląskie
tel. 032 2961600, fax. 032 2961613
REGON: 00031976000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa ryb. Nr sprawy D/Kw 220/1/16 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie 1 1. Filet śledziowy MATIAS. Opakowanie (4 - 10 kg), filet śledziowy bez skóry. Ilość - 1000 kilogramów. 2. Kotlet rybny panierowany. Opakowanie (4 - 10 kg), produkt głęboko mrożony, wstępnie podsmażany. Ilość - 6000 kilogramów. 3. Filet mrożony z PANGI. Opakowanie (2 - 10 kg), produkt głęboko mrożony, filet min. 80 %, woda stanowiąca glazurę max. 20 %. Ilość - 2200 kilogramów. Zadanie 2 1. Paprykarz szczeciński - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. Ilość - 4000 kg. 2. Szprot w sosie pomidorowym - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3000 kg. 3. Szprot w oleju - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3000 kg. Zastosowanie w niniejszym postepowaniu ceny jako jedynego kryterium oceny ofert, nie wpłynie na koszty ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia. Ponadto wykonawca zobowiązany jest do takiego działania w trakcie realizacji umowy, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych opisanych w przedmiocie zamówienia, sposoby ich pakowania, rodzaj używanych opakowań zbiorczych oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa skutkowały obniżeniem ponoszonych przez Zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych w tym procesie odpadów. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152412001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa ryb. Nr sprawy D/Kw 220/1/15
Dodano: 2015-01-23 - Ryby, śledzie
Dodano: 2014-10-15 - Dostawa ryb. Nr sprawy D/Kw 220/2/14
Dodano: 2014-01-22 - RYBY, ŚLEDZIE
Dodano: 2013-11-06 - Ryby, Śledzie
Dodano: 2012-07-25 - Dostawy produktów rybnych do Szkoły Policji w Katowicach w 2012 r.
Dodano: 2012-02-13 - Dostawy artykułów żywnościowych w postaci produktów rybnych do Szkoły Policji w Katowicach do końca 2011 r..
Dodano: 2011-08-25