Przetargi.pl
Dostawa ryb mrożonych, konserw rybnych, mięsnych, warzyw mrożonych i makaronu

Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg

  • Adres: 86-010 Koronowo, ul. Bydgoska 27
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
  • Data zamieszczenia: 2010-03-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
    ul. Bydgoska 27 27
    86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
    REGON: 00031962900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa ryb mrożonych, konserw rybnych, mięsnych, warzyw mrożonych i makaronu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa 1: Ryby mrożone: 1. Ryba mrożona: filet z mintaja - 300 kg (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: 15221100-0, Polska Norma: PN-A-86753:1996. 2. Ryba mrożona: filet z pangi - 300 kg (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: 15221100-0, Polska Norma: PN-A-86753:1996. 3. Burgery rybne - 3 500 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 100-160 g ) nomenklatura CPV: 15221000-3, PN- A-86753:1996 4. Płaty śledziowe mrożone - 3 200 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV:15221000-3, PN- A-86753:1996 Grupa 2: Konserwy rybne: 1. Paprykarz - 3 200 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300-330 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15243000-3, PN- A-86732:1991/Az4:2001 2. Konserwa szprot w pomidorze - 800 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV:15241000-9, PN- A-86732:1991/Az4:2001 Grupa 3: Konserwy mięsne: 1. Konserwa mięsna - 1 300 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131000-5, PN- A-82022:1998/Az1:2000 2. Pasztet mazowiecki - 800 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 3. Pasztet mazowiecki - 400 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 80-160 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 4. Pasztet drobiowy- 500 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 80-160 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 Grupa 4: 1. Marchew mrożona krojona w kostkę - 2 500 kg, (ilość szacunkowa)- (opakowanie zbiorcze 5 - 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78600:1992 2. Mieszanka warzywna 5-składnikowa (ilość szacunkowa) - (zawartość podstawowych rodzajów warzyw: marchew, brokuły, kalafior, por, seler) - 1 000 kg, (opakowanie zbiorcze 5 - 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78608:1997 3. Mieszanka warzywna 7-składnikowa (ilość szacunkowa) - 2 000 kg, (opakowanie zbiorcze 5 - 20 kg), nomenklatura CPV: 15331170-9, PN-A-78608:1997 Grupa 5: makaron 1. Makaron świderki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg - 3.000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 2. Makaron wstążki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 1 300 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152211000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach