Przetargi.pl
dostawa ryb i przetworów rybnych - nr 3/ż/12

Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu ogłasza przetarg

  • Adres: 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 766 96 42/43
  • Data zamieszczenia: 2012-10-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu
    ul. Wrocławska 193-195
    62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
    tel. 062 766 96 42/43
    REGON: 00032034800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ośrodek szkolenia Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa ryb i przetworów rybnych - nr 3/ż/12
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa: ryb mrożonych, ryb wędzonych, ryb w folii lub puszkowanych, śledzi przetworzonych lub konserwowanych, ryb puszkowanych i pozostałych ryb konserwowanych lub przetworzonych, tuńczyka puszkowanego. 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilości i terminach określonych przez zamawiającego po uprzednim zgłoszeniu. Wykonawca zrealizuje dostawy do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. 15221000-3 Ryby mrożone 15234000-7 Ryby wędzone 15240000-2 Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 15241000-9 Ryby w folii lub puszkowane 15241200-1 Śledź przetworzony lub konserwowany 15241300-2 Sardynki 15241400-3 Tuńczyk puszkowany 15241500-4 Makrela Okoń nilowy mrożony b/skóry 1 000 kg Dorsz mrożony filet b/skóry 1 000 kg Łosoś mrożony filet z/skórą 80 kg Makrela wędzona tusza b/głowy 100 kg Halibut wędzony 30 kg Łosoś wędzony filet 10 kg Śledzie solone matiesy 200 kg Śledzie po kaszubsku 200 kg Filet z makreli w pomidorach 80 kg Szprot w sosie pomidorowym 80 kg Tuńczyk w oleju 80 kg Sardynka w oleju 80 kg Paprykarz z ryb karpiowatych 80 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach