Wojskowa Akademia Techniczna ogłasza przetarg
- Adres: 00-908 Warszawa, ul. Kaliskiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 6837865 , fax. 022 6837977
- Data zamieszczenia: 2012-02-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojskowa Akademia Techniczna
ul. Kaliskiego 2 2
00-908 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 6837865, fax. 022 6837977
REGON: 01212290000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wat.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
dostawa ryb i przetworów rybnych takich jak m.in.: dorsz po grecku, filet z dorsza bez skóry mrożony, filet dorsz czarniak bez skóry mrożony, filet z karpia czysty ze skórą świeży, filet z makreli wędzony na gorąco, filet z mintaja mrożony sh. pack, filet bez skóry, bez oznak powtórnego zamrażania, filet z mintaja zapiekany z serem, filet z pangi mrożony, sh. pack, filet bez skóry, bez oznak powtórnego zamrażania, filety śledziowe matias płaty, karp świeży cały, kawior czarny, czerwony, koreczki śledziowe z nadzieniem różnym, kotlety smażone z ryb białych, łosoś norweski wędzony na zimno, łosoś świeży filet, łosoś świeży norweski, patroszony, makrela w sosie pomidorowym, makrela wędzona tuszka, miętus patroszony świeży, miruna mrożona sh. pack, filet ze skórą bez łusek, bez oznak powtórnego zamrażania, przekładaniec śledziowy, przysmak myśliwego, pstrąg świeży - filet ze skórą, pstrąg świeży patroszony, sałatka tatarska ze śledziem, sałatka krabowa z ananasem i warzywami, sałatka malaga, sałatka salsa, sałatka śledziowa meksykańska, sardynki w oleju, szprot w oleju, szprot w pomidorach, śledź po kaszubsku, śledź w sosie śmietanowym, tołpyga świeża, tuńczyk w sosie własnym. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152111001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego jest zobowiązany wnieść, na czas związania ofertą, wadium w wysokości 7 000,00 zł (siedem tysięcy złotych) przed upływem terminu składania ofert tj.: do dnia 22.02.2012 r., do godz. 09:00. Skuteczne wniesienie wadium przelewem oznacza obecność wymaganej kwoty wadium na koncie Zamawiającego w wyżej wymienionym terminie, czyli datą wpłaty wadium jest data wpływu na konto, a nie data złożenia przelewu. W zależności od wyboru Wykonawcy, wadium może być wniesione: a) w pieniądzu - przelewem na konto Zamawiającego: PEKAO S.A. Warszawa, ul. Towarowa 25, Nr 34 1240 5918 1111 0000 4910 0228. z dopiskiem: Dostawa ryb i przetworów rybnych; b) w formie dopuszczonej przez art. 45 ust. 6 pkt 2-5 Prawa zamówień publicznych - dowodem wniesienia wadium będzie załączony do oferty oryginał tego dokumentu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wat.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2015-05-21 - Dostawa ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2015-04-23 - DOSTAWA RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH
Dodano: 2014-05-07 - Dostawa ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2014-04-15 - DOSTAWA RYB I PRZETWORÓW RYBNYCH
Dodano: 2013-01-24 - DOSTAWA RYB ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH ORAZ MROŻONEK
Dodano: 2012-12-24 - Dostawy świeżych filetów rybnych do placówek Zespołu Żłobków m.st. Warszawy - II procedura
Dodano: 2011-12-23 - Dostawa ryb świeżych i mrożonych oraz mrożonek
Dodano: 2011-11-22 - Dostawy świeżych filetów rybnych do placówek Zespołu Żłobków m.st. Warszawy.
Dodano: 2011-01-18 - Dostawy świeżych filetów rybnych do placówek Zespołu Żłobków m.st. Warszawy.
Dodano: 2011-01-07