Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 41-806 Zabrze, ul. Janika 12
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
- Data zamieszczenia: 2011-11-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Janika 12 12
41-806 Zabrze, woj. śląskie
tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
REGON: 00032102300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: dkw_zk_zabrze@sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: WIĘZIENNICTWO
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa ryb do Zakładu Karnego w Zabrzu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Lp. Asortyment nazwa J.m Ilość 1.Makrela wędzona tusza bez głowy, wędzona na zimno, niedopuszczalne zapleśnienie na wierzchu, niedopuszczalny zapach i smak gorzki, gnilny, obcy, opak. Pudło kartonowe od 5-10 kg,wyłożone papierem pergaminowym, tusze ułożone równolegle. 800 kg 2.Śledz ala matias filety solone w zalewie soczyste, bez obcych zapachów, bez obcych zanieczyszczeń, nie rozpadający się, barwa jasna do lekko kremo-wej. 800 kg 3.Mintaj tusze bez głów mrożone, bez śladów rozmrożeń. 1000 kg Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.z 2010r Nr 136, poz.914 j.t) którym dysponuje wyko-nawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do piątku w ilościach i terminach wskazanych przez zamawiającego, w godz. 7.30 - 12.30. Zamawiający będzie składał zamówienia telefonicznie, sukcesywnie, według potrzeb. Wymagana jest jednakowa data przydatności do spożycia dla całej partii dostarczanego produktu. Wymagana jest jednakowa gramatura opakowania przy każdorazowej dostawie przez cały okres trwania umowy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać zamówiony towar w ciągu 36 godzin, od chwili złożenia zamówienia telefonicznego, a dostarczone art. żywnościowe powinny odpowiadać, co do jakości wymogom wynikającym z obowiązujących przepisów prawa, w tym ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U.z 2010r. Nr 136 poz.914 j.t.) oraz aktów wykonawczych wydanych na podstawie w/w ustawy. Odbioru towaru - ustalenia ilości i organoleptycznej oceny jakości będzie dokonywał upoważniony pracownik: magazynier żywnościowy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 033110002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa ryb do Zakładu Karnego w Zabrzu.
Dodano: 2015-11-26 - Dostawa ryb do Zakładu Karnego w Zabrzu
Dodano: 2014-12-02 - Dostawa ryb do Zakładu Karnego w Zabrzu
Dodano: 2013-11-21 - Dostawa ryb do Zakładu Karnego w Zabrzu
Dodano: 2012-11-29 - Dostawa karpia żywego
Dodano: 2011-11-18 - Dostawa karpia żywego
Dodano: 2010-11-19 - Zakup wraz z dostawą ryb świeżych, mrożonych i wędzonych dla potrzeb Uzdrowiska Goczałkowice-Zdrój
Dodano: 2010-03-04 - Dostawa ryb świeżych żywych i mrożonych jako żywności dla zwierząt w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym.
Dodano: 2009-12-21 - Dostawa karpia żywego
Dodano: 2009-12-04