Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów żywnościowych

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg

  • Adres: 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261 262 537 , fax. 261 262 963
  • Data zamieszczenia: 2019-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
    ul. Śmidowicza 69
    81-127 Gdynia, woj. pomorskie
    tel. 261 262 537, fax. 261 262 963
    REGON: 19006413600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Barszcz biały koncentrat kg 130, Barszcz czerwony koncentrat kg 120, Baton typu Kinder Bueno kg 550, Baton typu "Bounty" (a' 57 g) kg 200, Baton typu "Mars" a' 47g kg 320, Baton typu "3Bit" (a' 51 g) kg 360, Baton typu "Musli" z owocami lub orzechami kg 400, Baton typu "Snickers" a' 55g kg 400, Baton typu "Twix" a'51g kg 400, Batony typu "Lion" ok. a’45 kg 380, Bazylia suszona kg 12, Bulion drobiowo-wołowy kg 200, Chałwa a'100g kg 240, Chili w proszku kg 20, Chipsy typu Lays (a' 150 g) kg 400, Chrzan tarty kg 180, Ciastka delicje w czekoladzie opakowanie max 500 g kg 140, Ciastka kruche z cukrem a' 500 g kg 80, Ciastka z ziarnami typu belVita a'50 g kg 80, Ciecierzyca w puszce (masa po odsączeniu) kg 120, Cukier kg 5500, Cukierki czekoladowe typu mieszanka wedlowska kg 240, Curry kg 12, Cynamon kg 12, Czekolada mleczna gorzka kg 200, Czekolada mleczna z orzechami typu "Wedel" a'100g kg 210, Czekolada pełna mleczna typu "Wedel" , a'100g kg 220, Czekolada typu "Milka" kg 400, Czekolada z orzechami typu "Milka" kg 400, Ćwikła z chrzanem kg 30, Daktyle a' 100-250 g kg 80, Dżem brzoskwiniowy, kg 600, Dżem czarna porzeczka wysokosłodzony kg 600, Dżem truskawkowy wysokosłodzony kg 450, Fasola kg 1000, Fasola czerwona konserwowa w puszce kg 200, Fasolka konserwowa szparagowa (masa po odcieku) kg 1700, Figi suszone (a' 100-200 g) kg 80, Filet z makreli w pomidorach a’170 – 300g kg 200, Golonka konserwowa a’300g kg 500, Gołąbki w sos. pom. a’ 500g kg 800, Groch łuskany kg 850, Groszek konserwowy zielony (masa po odcieku) kg 1900, Gulasz angielski a’300g kg 500, Gulasz wołowy w puszce kg 200, Herbata expresowa typu "Lipton" lux kg 210, Herbata zielona saszetki kg 12, Herbatniki a'100 gr. kg 200, Herbatniki w czekoladzie typu "Maltanki" a'100 g kg 80, Humus - typu Lisner różne smaki (a' 80 g) kg 500, Kakao naturalne kg 65, Kakao rozpuszczalne (instant) kg 110, Kasz pęczak kg 400, Kasza bulgur kg 200, Kasza gryczana kg 440, Kasza jęcz.perł. kg 500 Kasza kuskus kg 200, Kasza manna kg 90, Kawa 3 w 1 typu Nescaffe (saszetki a' 16g) kg 240, Kawa mielona typu "Jakobs" kg 40, Kawa naturalna rozpuszczalna typu Nestle a’ 200 kg 140, Kawa zbożowa kg 20, Ketchup kg 800, Kmin rzymski kg 8, Kolendra mielona kg 12, Kompot czarna porzeczka L 900, Kompot śliwkowy L 400, Kompot truskawkowy L 400, Kompot wiśniowy L 800, Koncentrat pomidorowy 30% kg 1100, Krakersy a' 108 g kg 40, Krem czekoladowy typu Nutella a' 20 g kg 480, Kruche babeczki solone a' 200g kg 40, Kukurydza konserwowa (masa po odcieku) kg 550, Kurkuma kg 8, Kwasek cytrynowy kg 20, Lecho pieczarkowe kg 200, Liść laurowy kg 12, Majeranek kg 40, Majonez a'900g kg 400, Makaron jajecz. kg 2400, Marchew konserwowa (masa po odcieku) kg 330, Marchew z groszkiem kons. (masa po odcieku) kg 1150, Mąka pszenna typ 500 kg 2000, Mąka ziemniacz. Kg 130, Mieszanka studencka (bakalie) kg 350, Miód pszczeli 'a' 25g kg 800, Morele suszone a' 100 g kg 80, Musli z orzechami i owocami a'0,5 kg kg 200 Musztarda kg 1200, Napój gazowany a'33 puszka typu "Sprite" L 3200, Napój gazowany typu Coca-cola puszki (a' 0,33 l) L 6000, Napój gazowany typu Fanta puszka (a' 0,33 l) L 4000, Napój typu "Lipton ice tee" (a' 33 l puszka ) L 2000, Napój typu "Mountain dew" a' 0,33 L L 3200, Ocet L 600, Ogórki konserwowe (masa po odcieku) kg 700, Olej roślinny L 4000, Oliwa z oliwek z pirwszego tłoczenia L 160, Oliwki czarne (bez pestek) konserwowe (masa po odcieku) kg 400, Oliwki zielone (bez pestek) konserwowe (masa po odcieku) kg 400, Oregano suszone kg 8, Orzech nerkowce a' 100 g kg 70, Orzechy ziemne (puszka a'150g) kg 600, Orzeszki w czekoladzie a'100 g kg 80, Paluszki solone a'100 gr. kg 80, Paluszki waflowe w czekoladzie typu "Kit Kat" a'41 g kg 400, Papryka konserwowa płaty (masa po odcieku) kg 1000, Papryka mielona kg 40, Pasztet drobiowy 100% kg 500, Pasztet mazowiecki kg 160, Pieczarka konserwowa (masa po odcieku) kg 500, Pieprz naturalny kg 65, Pieprz ziarnisty czarny kg 20, Pieprz ziołowy kg 35, Pierniki w czekoladzie a' max 500 g kg, 120, Płatki kukurydziane kg 600, Płatki kukurydziane czekoladowe kg 600, Płatki owsiane kg 80, Pomidory w puszce (krojone) kg 700, Przecier ogórkowy kg 100, Przyprawa do drobiu kg 80, Przyprawa do zup max a’1L kg 320, Przyprawa uniwersalna kg 160, Ptasie Mleczko typu "Wedel" kg 200, Pulpety w sos. Grzybowym a’500g kg 500, Rodzynki a' 100 g kg 80, Rogal typu "seven days" a'110 g kg 200, Ryż kg 2000, Sałatka obiadowa (masa po odcieku) kg 170, Sałatka szwedzka (masa po odcieku) kg 170, Sezam ziarno kg 12, Sok czarna porzeczka 100% naturalny a'1000g L 7200, Sok grejpfrutowy a' 1 L L 1200, Sok jabłkowy a'1000g L 8000, Sok pomarańczowy a'1000g L 10000, Soki owocowe pitne a'200 g L 1400, Sos arabski łagodny kg 200, Sos arabski pikantny kg 200, Sos biały kg 40, Sos boloński koncentrat kg 45, Sos grzybowy kg 55, Sos pieczeniowy kg 35, Sól kg 2000, Szczaw konserwowy przetarty kg 280, Szprot w oleju a’170-300g kg 180, Szynka konserwowa wieprzowa - nie mielona a’300-750g kg 350, Śledź w sosie pomidorowym a’170-300g kg 500, Śliwka suszona a' 100 g kg 70, Śmietanka do kawy kg 40, Tortille paczka 800 g kg 1000, Trufla typu Mieszko kg 70, Tuńczyk w sosie własnym kg 80, Wafelek typu Knopfers a'25 kg 200, Wafelek w czekoladzie paczkowany typu "Prince Polo" a' 52 g kg 400, Wafle ryżowe a' 100-150 g kg 120, Woda mineralna a' 0,5 l (gazowana i niegazowana) L 19000, Woda mineralna a'0,3 w butelkach szklanych L 400, Woda mineralna a'1,5 litra (gazowana i niegazowana) L 41000, Woda niegazowana 5 L L 300, Ziele angielskie kg 12, Zupa grzybowa koncetrat kg 80, Żelatyna spożywcza kg 8, Żelki typu "Haribo" kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Kwota wadium wynosi: 22 000,00 zł. (słownie: dwadzieścia dwa tysiące złotych 00/100). Wadium należy wnieść w jednej z form określonych w art. 45 ust. 6 ustawy Pzp. przed upływem terminu składania ofert (zgodnie z art. 45 ust. 3 Pzp). Numer konta: PEKAO Bank Pekao S.A. 19 1240 2933 1111 0010 2946 0480
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Każdy z wykonawców, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy (informacje z otwarcia ofert), przekazuje zamawiającemu oświadczenie (załącznik nr 3 do SIWZ) o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie wymagane od wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO ( załącznik nr 8) - dołączyć do oferty Wypełniony i podpisany Formularz Oferty zgodnie ze wzorem stanowiącym (załącznik nr 4) do SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach