Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych, owoców i warzyw przetworzonych cześć I i II i konserw.

Zakład Karny w Cieszynie ogłasza przetarg

  • Adres: 43-400 Cieszyn, ul. Chrobrego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 033 8513220, 8513270 , fax. 338 511 755
  • Data zamieszczenia: 2019-11-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Cieszynie
    ul. Chrobrego 2
    43-400 Cieszyn, woj. śląskie
    tel. 033 8513220, 8513270, fax. 338 511 755
    REGON: 31977600000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych, owoców i warzyw przetworzonych cześć I i II i konserw.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Barszcz biały w proszku, skład: mąka pszenna (46%), mąka żytnia (15%), mleko odtłuszczone w proszku (10%), cebula susz (3%), substancja wzmacniająca smak i zapach E 621, regulator kwasowości E 330, czosnek (2%), przyprawy. 15891410-7 kilogram 200 Żurek w proszku, skład: mąka żytnia, mąka ryżowa, sól, tłuszcz roślinny,cukier, cebula, przyprawy, regulator kwasowości-kwasek cytrynowy, maltodekstryna, aromat. 15891410-7 kilogram 100 Zupa pieczarkowa w proszku, skład: mąka pszenna, mąka ziemniaczana, maltodekstryna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, laktoza, substancja wzmacniająca smak i zapach-glutaminian sodu, pieczarka płatek (1%), cebula suszona, białka mleka, suszony koncentrat pieczarkowy (0,5%), aromat, barwnik-karmel E 150 c. 15891410-7 kilogram 150 Zupa ogonowa w proszku, skład: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, sól, proszek pomidorowy (6%), cukier, substancja wzmacniająca smak i zapach-glutaminian sodu, sojowy hydrolizat białkowy, warzywa suszone (1,5%), suszony ekstrakt drożdżowy, przyprawy, aromat, regulator kwasowości-kwasek cytrynowy, barwnik (karmel E 150 c), pietruszka liść susz. 15891410-7 kilogram 170 Majonez, skład: olej roślinny, żółtka jaj, woda, ocet, cukier, musztarda, sól, 80% tłuszczu. 15871273-8 kilogram 150 Musztarda, skład: gorczyca, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy, aromaty smakowe. 15871250-1 kilogram 500 Cukier kostka: opakowanie jednostkowe 1 kg. 15831000-2 kilogram 11 Miód sztuczny, skład: cukier, woda, regulator kwasowości, kwasek cytrynowy, aromat miodowy. 15831600-8 kilogram 50 Pieprz czarny: opakowanie jednostkowe od 0,01 kg do 0,10 kg. 15872100-2 kilogram 50 Sól spożywcza: opakowanie jednostkowe do 25 kg. 15872400-5 kilogram 3300 Herbata granulowana-Pn-ISO 3720 15863200-7 kilogram 450 Herbata expresowa: opakowanie jednostkowe od 100 szt. do 1000 szt. paczka. 15863200-7 kilogram 6 Przyprawa Maggi w płynie, skład: woda, hydrolizatory białkowe, ekstrakty drożdżowe,sól, ocet, cukier, karmel, naturalne dodatki smakowe, substancje wzmacniające smak i zapach E 621, E 635. 15870000-7 litr 1800 Rosół-bulion w proszku, skład: sól, maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, cukier, substancja wzmacniająca smak i zapach-glutaminian sodu, tłuszcz roślinny utwardzony, warzywa suszone 2,5%, barwnik E 100, aromat 0,3%. 15891500-5 kilogram 160 Przyprawa do potraw „Jarzynka”, skład: sól, warzywa suszone (15%), cukier, substancja wzmacniająca smak i zapach-glutaminian sodu, skrobia kukurydziana, barwnik-ryboflawina. 15871270-7 kilogram 120 Ocet, skład: ocet spirytusowy rektyfikowana 10%. 15871110-8 litr 400 Kwasek cytrynowy – PN-81/A-79734. 15870000-7 kilogram 15 Pieprz ziołowy – PN-A-86952. 15872100-2 kilogram 130 Papryka słodka – PN-A-86955. 15872200-3 kilogram 50 Majeranek – PN-A-86958. 15872200-3 kilogram 70 Kminek – PN-A-86953. 15872200-3 kilogram 13 Liść laurowy - opakowanie jednostkowe od 0,5 kg do 2 kg. 15872200-3 kilogram 15 Ziele angielskie - opakowanie jednostkowe od 0,5 kg do 1 kg. 15872200-3 kilogram 15 Cynamon - opakowanie jednostkowe od 0,5 kg do 1 kg. 15872200-3 kilogram 8 Granulat sojowy - opakowanie jednostkowe do 15 kg. 15331150-3 kilogram 220 Kotlet sojowy - opakowanie jednostkowe do 20 kg. 15331150-3 kilogram 150 Kostka sojowa - opakowanie jednostkowe do 15 kg. 15331150-3 kilogram 980 Kapusta biała kwaszona – pasteryzowana pakowana w słoje o pojemności od 0,9 litra do 3,0 litra, dopuszcza się możliwość pakowania w hermetycznie zamykane wiaderka o wadze do 5 kg/sztuka. Do 40% dostawy powinno być dostarczone w słojach, reszta może być dostarczona w wiaderkach o wadze do 5 kg/sztuka. 15331000-7 kilogram 5000 Ogórek konserwowy – pakowany w słoje o pojemności od 0,9 litra do 3,0 litra. Skład: ogórek świeży, woda, ocet, (substancja regulująca kwasowość-kwas octowy), cukier, sól, naturalne przyprawy (w tym gorczyca). 15331500-2 kilogram 2800 Sałatka warzywna - pakowana w słoje od 0,9 litra do 3,0 litra. Skład: kapusta biała, marchew, cebula, ogórek kwaszony, woda, ocet, substancja regulująca kwasowość-kwas octowy, cukier, przyprawy. 15542100-0 kilogram 1500 Sałatka szwedzka - pakowana w słoje od 0,9 litra do 3,0 litra. Skład: ogórek świeży krojony, woda, ocet, substancja regulująca kwasowość-kwas octowy, cukier, przyprawy. 15542200-1 kilogram 1500 Koncentrat pomidorowy – 30% pakowany w słoje o pojemności do 0,9 litra. Skład: koncentrat pomidorowy 30%, woda, sól. 15542200-1 kilogram 1700 Kapusta czerwona kwaszona - pakowana w słoje od 0,9 litra do 3,0 litra. Skład: kapusta czerwona, ocet, substancja regulująca kwasowość-kwas octowy, cukier, sól, woda, naturale przyprawy. 15544000-3 kilogram 1200 Ogórek kiszony – opakowanie do 5 kg. 15331000-7 kilogram 50 Leczo pieczarkowe – pakowane w słoje lub pojemniki metalowe w ilości od 1 kg do 10 kg. Skład: pieczarki, woda, papryka, cebula, koncentrat pomidorowy, zagęstnik-skrobia modyfikowana, przyprawy. 15331135-2 kilogram 2200 Chrzan tarty – opakowany w słoju o pojemności do 1000 ml. Skład: przetarty korzeń chrzanu, woda, kwas cytrynowy, cukier, sól, przyprawy. 15331000-7 kilogram 400 Groszek konserwowy – opakowanie metalowe 400 g. Skład: groszek zielony, woda, sól. 15331400-1 kilogram 500 Marmolada – pakowana w pojemniki do 13 kg. Skład: przeciery owocowe, kwas cytrynowy, cukier, barwnik E 124, otrzymana ze 118 gram przecieru na 100 gram wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 gram na 100 gram wyrobu gotowego. Konserwowana benzoesanem sodu E 211. 15332230-5 kilogram 750 Dżem – pakowany w pojemniki do 13 kg. Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczająca-pektyna, regulator kwasowości-kwas cytrynowy, konserwant- sorbinian potasu, aromaty. Otrzymany z 35 gram owoców na 100 gram wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 gram na 100 gram wyrobu gotowego. 15332290-3 kilogram 750 Dżem 25 g. - w opakowaniu jednostkowym 25 gram/sztuka. Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczająca-pektyna, regulator kwasowości-kwas cytrynowy, konserwant- sorbinian potasu, aromaty. Otrzymany z 35 gram owoców na 100 gram wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru 63 gram na 100 gram wyrobu gotowego. 15332290-3 kilogram 50 Fasola kolorowa – pakowana w worki do 50 kg. Skład: zgodnie z PN-70/R-74010. 15331130-7 kilogram 700 Fasola Jaś - pakowana w worki do 50 kg. Skład: zgodnie z PN-70/R-74010. 15331131-4 kilogram 1350 Groch - pakowany w worki do 50 kg. Skład: zgodnie z PN-81/R-65032. 15331462-3 kilogram 1600 Pietruszka zielona suszona – nać pietruszki suszona w opakowaniu od 1 kg do 5 kg. 15893000-4 kilogram 5 Koperek suszony – koper suszony w opakowaniu od 1 kg do 5 kg. 15893000-4 kilogram 15 Paprykarz szczeciński – opakowanie metalowe 300 gram lub 330 gram/sztuka, zgodne z PN-91/A-86763. 15240000-2 kilogram 900 Pasztet drobiowy opakowanie metalowe 300 gram/sztuka, zgodne z PN-A-86525. 15131000-5 kilogram 900 Szprot w pomidorach – opakowanie metalowe 300 gram lub 330 gram/sztuka, zgodne z PN-91/A-86763. 15240000-2 kilogram 400
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na podstawie art. 24 ust. 11 ustawy PZP Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP (informacji z sesji otwarcia ofert) przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. Wzór oświadczenia o stanowi załącznik nr 8 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach