Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 41806 Zabrze, ul. Janika
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
  • Data zamieszczenia: 2018-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Janika 12
    41806 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
    REGON: 32102300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa-Zakład Karny w Zabrzu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych: ZADANIE Nr I (JAJA KURZE): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Jaja kurze – klasa M 22560,00 szt. ZADANIE Nr II (RYBY): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Śledź a’la matias filety solone w zalewie (wiaderka 2.5kg-20kg netto) 70 kg 2. Mintaj tusze b/głów mrożone ( blok od 5kg do 10kg netto ) 70 kg 3. Burger rybny panierowany ( waga od 60g do 100g ) 450 kg ZADANIE Nr III (MROŻONKI): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kluski śląskie – opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 95 kg 2. Pyzy ziemniaczane, opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg (waga 1 szt od 40-50g) 85 kg 3. Szpinak mrożony rozdrobniony o barwie zielonej, bez wyczuwalnych włókien, opakowanie jednostkowe 450g – 2 kg 240 kg 4. Pierogi z serem opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 kg 5. Pierogi ruskie opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 kg 6. Pierogi z truskawkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 55 kg 7. Knedle ze śliwkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 90 kg 8. Kalafior zamrożony, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2kg 220 kg 9. Brokuły zamrożone, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2 kg 220 kg 10. Pierogi ze szpinakiem opakowanie jednostkowe od 450g – 5 kg 90 kg ZADANIE Nr IV (PRZYPRAWY, ZUPY): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Czosnek mielony opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 18 kg 2. Liść laurowy opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1kg 10 kg 3. Majeranek opakowanie jednostkowe od 0,25 do1 kg 18 kg 4. Papryka mielona ostra, czerwona opak. 500-1000 g 11 kg 5. Pieprz naturalny czarny miel. opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 42 kg 6. Przyprawa typu Jarzynka opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 280 kg 7. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g 1050 kg 8. Ziele angielskie opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 14 kg 9. Cukier waniliowy luzem opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 3 kg 10. Cynamon, opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 6 kg 11. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwon-ny, opak. torebka pergaminowa lub z tworzywa sztucznego od 0,25 do 1kg 12 kg 12. Pietruszka suszona opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 17 kg 13. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarepska, opak. 1-10 kg 128 kg 14. Kawa zbożowa, opakowanie 1kg-10kg 42 kg 15. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wy-czuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy, opakowanie 1kg-10kg 180 kg 16. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany ge-netycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów 960 kg 17. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylo-wanego alkoholu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z na-krętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontak-tu z żywnością) poj. 0,5 litra – 1litra 101 litrów 18. Sos boloński opakowanie 1kg-25kg 100 kg 19. Rosół z kury opakowanie 1kg-25kg 210 kg 20. Zupa barszcz czerwony, proszek ,opakowanie 1kg-25kg 90 kg 21. Zupa grzybowa opakowanie 1kg-25kg 130 kg 22. Zupa żurek – zakwas ( butelka szklana lub plastikowa 0.5l – 1l.) 290 litrów 23. Sos cygański opakowanie 1kg-25kg 56 kg 24. Sos grzybowy opakowanie 1kg-25kg 112 kg 25. Sos pieczarkowy opakowanie 1kg-25kg 110 kg 26. Sos myśliwski opakowanie 1kg-25kg 65 kg ZADANIE Nr V (ROŚLINY STRĄCZKOWE I SOJA): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kostka sojowa, opakowanie 1kg-25kg 190 kg 2. Kotlet sojowy ,opakowanie 1kg-25kg 310 kg 3. Fasola drobna ,opakowanie 1kg-25kg 380 kg 4. Fasola biała duża, opakowanie 1kg-25kg 290 kg 5. Groch łuszczony ,opakowanie 1kg-25kg 612 kg 6. Groch cały, opakowanie 1kg-25kg 180 kg 7. Granulat sojowy, opakowanie 1kg-25kg 45 kg Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do czwartku w ilościach wskazanych przez zamawiającego, raz w tygodniu w godz. 7.30 – 12.30.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunków w w/w zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach