Przetargi.pl
DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE W 2024r. Znak sprawy 11/2023

Dom Pomocy Społecznej w Klisinie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-118 Lisięcice, Klisino 100
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 4857593 , fax. 77 4857593
  • Data zamieszczenia: 2023-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Klisinie
    Klisino 100
    48-118 Lisięcice, woj. opolskie
    tel. 77 4857593, fax. 77 4857593
    REGON: 000293373
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiającyDom Pomocy Społecznej w Klisinie - jednostka budżetowa Powiatu Głubczyckiego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE W 2024r. Znak sprawy 11/2023
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZEL.p Orientacyjne zapotrzebowanieNazwa Jedn. miary Ilość1. Majonez (zaw. tłuszcz.25%) op. 0,9 kg kg 10002. Kawa zbożowa op. 0.5 kg kg 9053. Herbata granulowana op. 100 g kg 4384. Cukier op. 1 kg kg 94325. Cukier waniliowy op. 0,15 g kg 96. Proszek do pieczenia op. 0,15 g kg 97. Kakao ciemne (niskotłuszczowe 10-12%) op.0,5kg kg 1718. Budyń śmietankowy op. 1 kg kg 709. Kisiel owocowy op. 1 kg kg 23310. Galaretka owocowa op. 1 kg kg 27511. Cynamon mielony op. 1 kg kg 512. Drożdże op. 0,100 g kg 2713. Mak (masa makowa) op. 0,5 kg kg 2014. Miód pszczeli prawdziwy op. 1 kg kg 139715. Żelatyna op. 1 kg kg 2416. Biszkopty op. 1 kg kg 6017. Kwasek cytrynowy op. 1 kg kg 1418. Soda oczyszczona op. do 0,5 kg kg 419. Ocet 10% op. 1 l l 26220. Przyprawa „Magi” w płynie op. 1l l 74621. Sól op. 1 kg kg 179022. Majeranek op. 0,5 kg kg 1323. Musztarda op. 1 kg kg 47824. Ketchup łagodny (koncentrat pomidorowy min. 35%, przyprawy: kolendra, tymianek i inne) op. 1 kg kg 64325. Ziele angielskie op. 0,5 kg kg 2026. Liście laurowe op. 0,5 kg kg 427. Przyprawa do ryb op. 1 kg kg 1628. Przyprawa do mięsa (sól, gorczyca, czosnek, cebula, pieprz, kminek, kolendra, papryka i inne) op. 1 kg kg 3429. Pieprz mielony op. 1 kg kg 9930. Makaron nitki 4 -jajeczny op. 1 kg kg 138931. Makaron gruby (kolanka, muszelki, świderki) op. 1 kg kg 282132. Makaron gruby spaghetti op. 1 kg kg 4633. Makaron łazanka op.1kg kg 8534. Makaron ryżowy op. 250 g kg 1135. Cukier puder op. 400 g kg 1736. Rodzynki op. do 0,5 kg kg 437. Makaron tortellini z mięsem op. 250 g kg 4038. Kawa naturalna – mielona op. 250 g kg 75239. Wafle suche okrągłe op. 150g. kg 5040. Przyprawa czosnek granulowany op. do 1 kg kg 3041. Przyprawa gyros (sól, papryka słodka, czosnek, cebula, kminek, pieprz, chilli, kolendra, tymianek i inne) op. do 1 kg kg 642. Przyprawa do flaków op. do 1 kg kg 1043. Makaron zacierka op. do 1 kgkg 47144. Przyprawa – papryka mielona słodka op.1 kg kg 4045. Przyprawa - gałka muszkatołowa mielona op. do 1 kg kg 146. Herbata owocowa (saszetki) różne smaki op. 1 kg kg 33747. Wafelek typu „batonik” – wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie op. 36g-40g kg 2948. Batonik czekoladowy z nadzieniem tofii op. 45g-50g kg 12449. Wiórki kokosowe op. do 0.5 kg kg 150. Orzechy włoskie op. do 0.5 kg kg 651. Ciastka nadziewane (biszkopty z galaretką o smaku np. pomarańczowym oblane czekoladą) opakowanie wielokrotnego zamykania, op. Od 140g do 160g kg 21252. Zupa błyskawiczna tzw. chińska kg 4853. Herbatniki op. 1 kg kg 25954. Kminek op. 0.5 kg kg 155. Migdały całe op. do 0,5 kg kg 556. Woda mineralna gazowana1,5 l szt l 40057. Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. l 30058. Czekolada gorzka op. do 100 g kg 26859. Czekolada bezcukrowa op.do100 g kg 2260. Curry op. do 0.5 kg kg 161. Przyprawa warzywna (warzywa suszone 15%, marchew, cebula, seler pietruszka, por, papryka i inne op. 1 kg kg 92562. Przyprawa do kurczaka (sól, papryka, curry, czosnek, pomidory, pieprz i inne) op. 1 kg kg 2463. Wafle kakaowe bez cukru op. 1 kg kg 10764. Wafle słodkie luz op. 1 kg kg 21065. Paluszki słone kg 7566. Kutia sypka op. 0,5 kg kg 1467. Przyprawa kolendra op. do 0,5 kg kg 168. Przyprawa rozmaryn op. do 1 kg kg 169. Przyprawa kurkuma op. do 1 kg kg 170. Cukierki czekoladowe op. 1 kg kg 36371. Bazylia op. 0,5 kg kg 172. Chrupki kukurydziane, bez cukru op. do 200 g kg 29773. Krakersy (op. 100 g) kg 9274. Ciastka typu np. leonki op. 90g kg 7375. Ciastka pierniki kg (op. 0,5kg) kg 45476. Masa krówka op. od 500g-600g kg 16077. Czekolada nadziewana op.do100 g kg 20578. Kawa cappuccino 180 g szt. kg 5779. Przyprawa oregano op. do 0,5 kg kg 180. Napój owocowy (karton z rurką) poj. 200ml. l 31481. Kotlety sojowe op 1 kg kg 482. Herbatniki bezcukrowe op. od 90g do 150g. kg 4383. Napój – sok z marchwi, jabłka i pomarańczy, przecierowy, pasteryzowany ,przeciery i soki min. 55 %, op. butelka szklana poj. do 1 l. l 17384. Syrop owocowy, sok owocowy l. (rozcieńczalność 1:9) op. do 5 lzawartość ekstratu nie mniej niż 50%, bez substancji konserwujących, pasteryzowany l 1288CZĘŚĆ II ZUPY I SOSYL.p Nazwa Jedn. miary Ilość1. Zupa – żur op. 1 kg kg 762. Zupa – rosół drobiowy op. 1 kg kg 13. Zupa – grochowa op. 1 kg kg 14. Zupa – barszcz biały op. 1 kg kg 275. Zupa – ogonowa op. 1 kg kg 566. Sos pieczeniowy op. 1 kg kg 397. Sos pieczarkowy op. 1 kg kg 128. Sos grzybowy op. 1 kg kg 59. Sos boloński op. 1 kg kg 810. Zupa – barszcz czerwony op. 1 kg kg 611. Zupa – pieczarkowa op. 1 kg kg 112. Sos ziołowy winegret op 1 kg kg 213. Bulion drobiowo-wołowy op. 1 kg kg 42CZĘŚĆ III PIECZYWOL.p Nazwa Jedn. miary Ilość1. Chleb pszenno-żytni (krojony) kg 538242. Baton (krojony) kg 61693. Bułka zwykła 100g. szt. 19784. Bułka tarta kg 8255. Chleb graham wieloziarnisty – ciemny (krojony) kg 48796. Chleb tostowy (krojony) kg 397. Chleb bezglutenowy (krojony) kg 48. Pączki z dżemem i lukrem 80g szt. 7429. Bułka słodka 100g szt. 4560
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach