Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych

Areszt Śledczy w Bytomiu ogłasza przetarg

  • Adres: 41-902 Bytom, ul. Wrocławska 4
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 3886210 , fax. 032 3886230
  • Data zamieszczenia: 2016-02-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Bytomiu
    ul. Wrocławska 4 4
    41-902 Bytom, woj. śląskie
    tel. 032 3886210, fax. 032 3886230
    REGON: 00031983600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamawiana ilość określona w l: Woda źródlana niegazowana - butelka plastikowa 1,5 litra - 4700; Zamawiana ilość określona w kg: Chleb pszenny 400 gram - krojony foliowany - 4400; Chleb zwykły 800 gram - krojony foliowany - 35000; Chleb graham 400 gram - krojony foliowany - 4200; Bułka tarta - 400; Zamawiana ilość określona w kg/l: Barszcz biały - w proszku - 10; Barszcz czerwony - w proszku - 100; Czosnek suszony (mielony) - 20; Herbata expresowa - 1,5 gram - 3; Herbata granulowana - 80; Jarzynka - 350; Żelatyna spożywcza - 30; Kawa zbożowa - 5; Kisiel bez cukru - 5; Koper suszony - 10; Kwasek cytrynowy - 12; Liść laurowy - 3; Majeranek - 8; Majonez - 150; Musztarda - 100; Ocet - 250; Papryka mielona (słodka) - 10; Pietruszka suszona (nać) - 15; Pieczywo ryżowe (bezglutenowe) - 30; Pieprz prawdziwy mielony - 35; Przyprawa do mięs - 10; Przyprawa w płynie - 1000; Rosół drobiowy - 250; Rosół jarzynowy - 200; Sól - 900; Syrop wysokosłodzony - 1300; Zaprawa cytrynowa - 50; Ziele angielskie (ziarno) - 4; Zupa pieczarkowa - 30; Żurek - 100; Płatki kukurydziane - 300; Cukier- 4500; Zamawiana ilość określona w kg/l: Twaróg chudy - krajanka - 900; Serek waniliowy do 150 gram - 700; Serek naturalny do 150 gram - 150; Jogurt owocowy do 150 gram - 200; Jogurt naturalny do 150 gram - 150; Śmietana 12% (max. 5 l) - 100; Ser topiony 100 gram - 500; Ser twardy - 500; Kefir do 200 gram - 400; Serek ziarnisty (wiejski) do 200 gram - 900; Serek kanapkowy czysty do 150 gram - 100; Mleko w proszku - granulowane odtłuszczone - 900; Zamawiana ilość określona w kg/l: Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 30% (margaryna kanapkowa) - 5000; Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 60% (masło roślinne) - 1000; Olej roślinny - 550; Zamawiana ilość określona w kg: Granulat sojowy - 100; Kotlety sojowe (schabowe) - 200; Krajanka sojowa - 200; Kostka sojowa - 200; Zamawiana ilość określona w kg: Dżem truskawkowy - 200; Marmolada wieloowocowa - 1200; Dżem jednorazowy (25 gram) - 125; Zamawiana ilość określona w kg: Brokuły mrożone - 200; Kalafiory mrożone - 600; Truskawki mrożone - 200; Szpinak mrożony - 100; Zamawiana ilość określona w kg: Kapusta kiszona - 3000; Ogórki kiszone - 3000; Zamawiana ilość określona w kg: Ogórki konserwowe - 800; Groszek konserwowy - 200; Papryka konserwowa - 250; Leczo pieczarkowe - 400; Sałatka szwedzka - 500; Pasta pomidorowa - 30% - 600; Chrzan tarty - 20; Fasolka konserwowa - 400; Szczaw konserwowy - 400; Zamawiana ilość określona w kg: Ryba mrożona - filety z mintaja - zawartość glazury nie więcej niż 20% - 250; Burgery rybne - mrożone - 400; Śledzie - matjasy w wiadrach - 200; Śledzie zielone - mrożone wyczyszczone bez głów - 400; Zamawiana ilość określona w kg: Paprykarz szczeciński - poniżej 350 gram - 500; Szproty w pomidorach - poniżej 350 gram - 450; Śledź w pomidorach - poniżej 350 gram - 400; Zamawiana ilość określona w kg: Fasola biała - średnia - 600; Groch cały - 350; Zamawiana ilość określona w szt: Jaja kurze - klasa M - 30000; Zamawiana ilość określona w kg: Konserwa wieprzowa - 300-330 gram (z otwieraczem) - 400; Pasztet wieprzowy - 300-330 gram (z otwieraczem) - 400; Pasztet drobiowy - 120-130 gram (alupak) - 150; Szynka mielona - 120-130 gram (alupak) - 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach