Zalew Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 23-300 Janów Lubelski, Ul. Turystyczna 10
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 15 872 43 07 , fax. 15 872 46 70
- Data zamieszczenia: 2011-05-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zalew Sp. z o.o.
Ul. Turystyczna 10 10
23-300 Janów Lubelski, woj. lubelskie
tel. 15 872 43 07, fax. 15 872 46 70
REGON: 06076098000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zalewsp.bip.lublin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z o.o. własność komunalna 100%
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów, i wyrobów mięsnych, i wędliniarskich, i pieczywa wraz z dostawą i transportem do ZALEW Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Janowie Lubelskim, ul. Turystyczna 10, 23 - 300 Janów Lubelski. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych kod CPV 15000000-8 wraz z transportem i dostawą do ZALEW Sp. z o.o. ul. Turystyczna 10, 23-300 Janów Lubelski. Dopuszcza się składanie ofert częściowych na poszczególne grupy produktów spożywczych tj: 1. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - kod CPV 15100000-9 2. Owoce, warzywa i podobne produkty - kod CPV 15300000-1 3. Pieczywo, świeże wyroby piekarsko-ciastkarskie - kod CPV 15810000-9 4. Mleko i produkty mleczarskie - kod CPV 15500000-3 5. Różne produkty spożywcze - kod CPV 15800000-6 + jaja - kod CPV 03142500-3 6. Ryby przetworzone i konserwowane - kod CPV 15200000-0 + produkty głęboko mrożone - kod CPV 15896000-5 Każda część stanowi przedmiot odrębnego postępowania w ramach zamówienia częściowego - szczegółowy opis w załącznikach do SIWZ. Załącznik Nr 1/1; Załącznik Nr 1/2; Załącznik Nr 1/3; Załącznik Nr 1/4; Załącznik Nr 1/5 ; Załącznik Nr 1/6. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zalewsp.bip.lublin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ul. Hallera 5
Dodano: 2016-07-26 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI PRZY ZESPOLE SZKÓŁ W KSIĘŻPOLU
Dodano: 2016-07-21 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki przy Samorządowym Zespole Szkolnym we Frampolu, ul. Gorajska 16, 23-440 Frampol
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w internacie Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 i II Liceum Ogólnokształcącego we Włodawie
Dodano: 2016-07-13 - Dostawa artykułów spożywczych i mięsa
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa Artykułów Spożywczych w roku szkolnym 2016/17
Dodano: 2016-07-06 - Dostawa artykułów spożywczych do Internatu Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2016/17
Dodano: 2016-06-30 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 2 w 2016 i 2017 r
Dodano: 2016-06-29 - Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-29