Przetargi.pl
Dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów, i wyrobów mięsnych, i wędliniarskich, mleko i produkty mleczarskie, i pieczywa, i warzyw, i mrożonek wraz z dostawą i transportem do ZALEW Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Janowie Lubelskim, ul. Turystyczna 10, 23-300 Janów Lubelski ul. Turystyczna 10, 23 - 300 Janów Lubelski.

Zalew Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 23-300 Janów Lubelski, Ul. Turystyczna 10
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 15 872 43 07 , fax. 15 872 46 70
  • Data zamieszczenia: 2012-04-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zalew Sp. z o.o.
    Ul. Turystyczna 10 10
    23-300 Janów Lubelski, woj. lubelskie
    tel. 15 872 43 07, fax. 15 872 46 70
    REGON: 06076098000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z o.o. własność komunalna 100%

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów, i wyrobów mięsnych, i wędliniarskich, mleko i produkty mleczarskie, i pieczywa, i warzyw, i mrożonek wraz z dostawą i transportem do ZALEW Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Janowie Lubelskim, ul. Turystyczna 10, 23-300 Janów Lubelski ul. Turystyczna 10, 23 - 300 Janów Lubelski.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Opis przedmiotu zamówienia. 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów, i wyrobów mięsnych, i wędliniarskich, mleko i produkty mleczarskie, i pieczywa, i warzyw, i mrożonek wraz z dostawą i transportem kod CPV 15000000-8 . 2. Dopuszcza się składanie ofert częściowych art. 32 ust. 4 Pzp, na poszczególne grupy produktów spożywczych tj, Część I. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - kod CPV 15100000-9. Część II. Owoce i warzywa i produkty podobne - kod CPV 15300000-1. Część III. Pieczywo i świeże wyroby piekarsko-ciastkarskie - kod CPV 15810000-9. Część IV. Mleko i produkty mleczarskie - kod CPV 15500000-3 Część V. Różne produkty spożywcze - kod CPV 15800000-6 + jaja - kod CPV 03142500-3. Część VI. Ryby przetworzone i konserwowane - kod CPV 15200000-0 + produkty głęboko mrożone - kod CPV 15896000-5. 3. Każda część stanowi przedmiot odrębnego postępowania w ramach zamówienia częściowego.3. Każda część stanowi przedmiot odrębnego postępowania SIWZ w ramach zamówienia częściowego - szczegółowy opis dla; 3.1.części I. załącznik nr 1.1, 3.2 części II. Załącznik nr 1.2, 3.3.części III. załącznik nr 1.3, 3.4. części IV. Załącznik nr 1.4, 3.5. części V. załącznik nr 1.5,3.6. części VI. Załącznik nr 1.6.4. Wymaga się by Wykonawcy dostarczyli wzory próbki oferowanych artykułów żywnościowych dotyczy to Części I. produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, Części III. pieczywo, świeże wyroby piekarsko-ciastkarskie, Części IV mleko i produkty mleczarskie, w celu dokonania prób organoleptycznych oraz oceny, jakości oferowanych wyrobów. Próbki należy złożyć do dnia składania ofert, tj. 20.04.2012 r. do godz. 10:00 w siedzibie Zamawiającego, biuro ZALEW Sp. z o.o. w Janowie Lubelski, ul. Turystyczna 10, 23 - 300 Janów Lubelski - wyspa Zalewu Janowskiego. Na opakowaniu wzorów należy podać dokładną nazwę i adres Wykonawcy oraz nazwę przetargu z zaznaczeniem próbki. Wewnątrz opakowania należy umieścić dokładny spis załączonych próbek. Wykonawca zobowiązany jest, aby próbki produktów podlegających ocenie były w oryginalnych opakowaniach. 4.1.Opakowanie produktu lub jego etykieta powinny zawierać: a. etykietę handlową umożliwiającą identyfikację nazwy handlowej, b. nazwy producenta, c. wykaz - składu składników poszczególnych surowców składających się na dany wyrób oraz ich procentową i lub wagową zawartość, d. terminu produkcji, e. terminu ważności produktu do spożycia. 4.2. Wykonawca gwarantuje, że dostarczone produkty będą odpowiadały przepisom ustawy z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz.U. Nr. 171, poz. 1225. oraz rozporządzeniu Ministra Zdrowia z 19 grudnia 2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, Dz.U. z 2003 r. Nr 21, poz. 179. 4.3. Dostarczone produkty będą oznakowane zgodnie z wymaganiami rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych, Dz.U.nr. 137, poz.966, tj. oznakowanie musi zawierać nazwę, pod którą środek jest wprowadzony do obrotu, wykaz i ilości składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, firmę i adres producenta lub przedsiębiorcy paczkującego środek spożywczy, nazwę i adres producenta.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zalewsp.bip.lublin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach