Przetargi.pl
DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH OKRĘGU POZNAŃSKIEGO

Zakład Karny w Krzywańcu ogłasza przetarg

  • Adres: 66010 Nowogród Bobrzański, Krzywaniec
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 683 279 405 , fax. 683 276 640
  • Data zamieszczenia: 2017-03-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Krzywańcu
    Krzywaniec
    66010 Nowogród Bobrzański, woj. lubuskie
    tel. 683 279 405, fax. 683 276 640
    REGON: 32070400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH OKRĘGU POZNAŃSKIEGO
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Poznańskiego tj. (Zakład Karny w Krzywańcu, Areszt Śledczy w Zielonej Górze, Areszt Śledczy w Lubsku, Areszt Śledczy w Nowej Soli). ZADANIE NR 1 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA Makaron kg 13300, Granulat sojowy kg 750, Kostka sojowa kg 625, Kotlet sojowy a la schabowy kg 1250, Mąka pszenna kg 6620, Mąka ziemniaczana kg 325,Kasza gryczana, kg 2150, Kasza jęczmienna kg 5250, Ryż kg 7150, Kasza manna kg 3300, Makaron spagetii kg 50., płatki owsiane 100, Makaron bezglutenowy 50, kasza kukurydziana 50, Kasza jaglana 50, ZADANIE NR 2 – PRZETWORY OWOCOWO - WARZYWNE Chrzan tarty kg 325, Koncentrat pomidorowy kg 2940, Leczo kg 3280,Ogórki konserwowe kg 3000, Sok przecierowy szt. 300, Kukurydza konserwowa kg 210, Groszek konserwowy kg 450, Brzoskwinie w syropie szt. 50,Ketchup łagodny kg 580 ZADANIE NR 3 – DŻEMY Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony kg 2050, Dżem truskawkowy niskosłodzony kg 2850, Marmolada wieloowocowa kg 5250, Konfitura z truskawek kg 30,Konfitura z moreli kg 30, Konfitura z wiśni kg 30, Powidła śliwkowe kg 20. ZADANIE NR 4 – SOSY, ZUPY I PRZYPRAWY Zupa porowa kg 180, Zupa ziemniaczana kg 180, Zupa żurek kg 540, Zupa barszcz biały kg 300, Zupa barszcz czerwony kg 280, Zupa cebulowa kg 350, Zupa kalafiorowa kg 180, Zupa pomidorowa kg 180, Zupa grochowa kg 230, Zupa jarzynowa kg 180, Sos biały kg 230, Sos pieczeniowy kg 290, Sos myśliwski kg 290, Sos grzybowy kg 260, Sos pomidorowy kg 260, Sos neapolitański kg 510, Czosnek granulowany kg 105, Fix do gulaszu kg 170, Ziele angielskie kg 65, Liść laurowy kg 66, Majeranek kg 166, Papryka słodka mielona kg 234, Papryka ostra mielona kg 90, Pieprz czarny mielony kg 277. Sól kg 3260, Bazylia kg 10, Oregano kg 30 Koper suszony kg 105, Natka pietruszki suszona kg 110, Bulion drobiowy kg 1600, Przyprawa warzywna typu vegetta kg 1490, Kwasek cytrynowy kg 74 Przyprawa w płynie typu maggi l. 2150, Ocet l 420, Zioła prowansalskie kg 50, Przyprawa do kurczaka kg. 50, Przyprawa do mięsa wieprzowego kg. 50 Zupa grzybowa kg 90. ZADANIE NR 5 – INNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE Herbata kg 1200,Majonez kg 382, Musztarda kg 640,Budyń kg 20,Galaretka kg 20, Kisiel kg 30, Proszek do pieczenia szt. 100,Krem czekoladowy kg 20,Cukier waniliowy szt. 100, Kakao rozpuszczalne kg 20, Paluszki słone szt. 300, Wafelki kg 10,Ptasie mleczko kg 10, Cukierki galaretka kg 10, Biszkopty kg 10, Lizak szt. 300, Kaszka ryżowa błyskawiczna kg 30, Kaszka mleczno - ryżowa kg 30,Ciastka maślane kg 10, Herbata owocowa kg 220, Płatki kukurydziane kg 30, Płatki kukurydziane w polewie czekoladowej kg 30,Syrop owocowy l 550, Bita śmietana szt. 50, Sok L 0, Czekolada mleczna kg 10, Wafle ryżowe kg 50, Chrupki kukurydziane szt. 200, Cukier kg 24200, Woda źródlana szt. 7800, Kawa zbożowa kg 1690, Herbata ekspresowa kg 450.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15851100-9

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną