Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 41-400 Mysłowice, ul. Szymanowskiego 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3183400 , fax. 032 3183399
- Data zamieszczenia: 2010-08-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Szymanowskiego 6 6
41-400 Mysłowice, woj. śląskie
tel. 032 3183400, fax. 032 3183399
REGON: 00031986500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa przypraw - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1). Barszcz biały w ilości 250,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 2). Czosnek granulowany w ilości 80,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 3). Liść laurowy w ilości 25,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 4). Majeranek w ilości 25,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 5). Musztarda w ilości 300,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 0,2 do 1kg, minimalny termin przydatności do spożycia 3 miesiące od daty dostawy. 6). Ocet spirytusowy w ilości 500,00 l, pakowany w opakowania jednostkowe 0,5l, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 7). Papryka mielona w ilości 30,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 8). Pieprz czarny mielony w ilości 100,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 9). Przyprawa do bigosu w ilości 50,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 0,5kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 10). Przyprawa do fasoli w ilości 50,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 0,5kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 11). Przyprawa do gulaszu w ilości 70,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 0,5kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 12). Przyprawa do zup w płynie w ilości 1200,00 l, pakowana w opakowania jednostkowe 1,00 l, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 13). Przyprawa warzywna do zup i sosów w ilości 1200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 14). Sos cygański w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 15). Sos grzybowy w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 16). Sos myśliwski w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 17). Sos pieczeniowy w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 18). Sos pieczarkowy w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 19). Sos koperkowy w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 20). Sos węgierski w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 21). Sos pomidorowy w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 22). Sos do sałatek w ilości 100,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 0,1kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 23). Bulion wołowy w ilości 250,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 0,5 do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 24). Bulion drobiowy w ilości 250,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 0,5 do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 25). Sól jadalna jodowana w ilości 1200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy 26). Ziele angielskie w ilości 30,00 kg, pakowane w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 27). Zupa grzybowa w ilości 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 28). Zupa pieczarkowa w ilości 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 29). Zupa porowa w ilości 250,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 30). Zupa pomidorowa w ilości 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 31). Zupa ogonowa w ilości 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 32). Barszcz czerwony w ilości 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 33). Żurek instant w ilości 300,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. 34). Herbata ekspresowa w ilości 350000 szt, o wadze jednostkowej 1,5g, pakowana w opakowania jednostkowe od 20 do 100 szt, minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od daty dostawy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158914004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną