Przetargi.pl
dostawa przez Wykonawcę pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni i Akademickiego Ośrodka Szkoleniowego w Czernicy k. Chojnic.

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg

  • Adres: 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261 262 537 , fax. 261 262 963
  • Data zamieszczenia: 2020-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
    ul. Śmidowicza 69
    81-127 Gdynia, woj. pomorskie
    tel. 261 262 537, fax. 261 262 963
    REGON: 19006413600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa przez Wykonawcę pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni i Akademickiego Ośrodka Szkoleniowego w Czernicy k. Chojnic.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Babka piaskowa kg 450 Bułka pszenne Kajzerka (a' 50 g) kg 5300 Bułka tarta kg 1400 Bułki graham (a' 70g) kg 4300 Bułki maślane a' 50 g kg 500 Bułki wieloziarniste a' 70g kg 350 Bułki żytnie a' 70 g kg 400 Chleb Pitta 70 g kg 180 Chleb pszenno-żytni (krojony) zwykły kg 11600 Chleb razowy (krojony) kg 7000 Chleb tostowy kg 1000 Chleb wieloziarnisty (krojony) kg 10200 Ciasto cytrynowe kg 350 Ciasto czekoladowe kg 450 Ciasto drożdżowe z owocami kg 270 Drożdżówka z makiem (a' 100 g) kg 650 Drożdżówka z marmoladą (a' 100 g) kg 830 Drożdżówka z serem (a' 100 g) kg 820 Drożdżówki z kruszonką (a' 100 g) kg 320 Jabłecznik kg 170 Makowiec kg 300 Mazurek kg 50 Muffinka czekoladowa kg 770 Pączki (a' 70g) kg 2150 Piernik w polewie kg 180 Pizzerka z serem i pieczarkami ok 150 g kg 1700 Rogale a' 100g kg 170 Sernik kg 260 Zapiekanka z pieczarkami kg 350 Bułka graham 0,05 kg kg 200 Bułka tarta 1 kg kg 250 Bułka wrocławska okrągła 0,05 kg kg 600 Chleb baltonowski 0,5 kg - krojony kg 2700 Chleb razowy 0,4 kg kg 1700 Chleb razowy wieloziarnisty 0,4 kg kg 500 Ciasto cytrynowe kg 80 Ciasto czekoladowe kg 150 Drożdżówki małe różne 0,05 kg kg 200 Jabłecznik kg 20 Pączki małe 0,05 kg kg 150 Pitta 0,07 kg kg 20 Pizzerka 0,12 kg kg 100 Sernik kg 20 Zapiekanka z pieczarkami kg 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Kwota wadium dla części I wynosi: 8 000,00 zł. (słownie: osiem tysięcy złotych 00/100). Kwota wadium dla części II wynosi: 1 000,00 zł. (słownie: jeden tysiąc złotych 00/100). Wadium należy wnieść w jednej z form określonych w art. 45 ust. 6 ustawy Pzp. przed upływem terminu składania ofert (zgodnie z art. 45 ust. 3 Pzp). Numer konta: PEKAO Bank Pekao S.A. 19 1240 2933 1111 0010 2946 0480
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wypełniony i podpisany Formularz Oferty zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ. Oświadczenie wymagane od wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO (załącznik nr 8). Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy (załącznik nr 3). Oświadczenie, że towar będący przedmiotem zamówienia spełnia wymagania obowiązujących przepisów prawa (załącznik nr 7).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach