Przetargi.pl
Dostawa przez Wykonawcę dla AMW w roku 2018 produktów żywnościowych

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg

  • Adres: 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261 262 537 , fax. 261 262 963
  • Data zamieszczenia: 2017-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
    ul. Śmidowicza 69
    81-127 Gdynia, woj. pomorskie
    tel. 261 262 537, fax. 261 262 963
    REGON: 19006413600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa przez Wykonawcę dla AMW w roku 2018 produktów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Różne produkty żywnościowe 1 Barszcz biały koncentrat kg 125 2 Barszcz czerwony koncentrat kg 105 3 Baton typu Kinder Bueno kg 700 4 Baton typu „Bounty" (a' 57 g) kg 240 5 Baton typu „Mars" a' 47g kg 320 6 Baton typu "3Bit" (a' 51 g) kg 240 7 Baton typu "Snickers" a' 55g kg 600 8 Batony typu "Lion" ok. a’45 kg 320 9 Bazylia suszona kg 12 10 Bulion drobiowo-wołowy kg 110 11 Chałwa a'100g kg 240 12 Chili w proszku kg 20 13 Chipsy typu Lays (a' 150 g) kg 320 14 Chrzan tarty kg 90 15 Ciastka delicje w czekoladzie opakowanie max 1000g kg 80 16 Ciecierzyca w puszce (masa po odsączeniu) kg 200 17 Cukier kg 3700 18 Cukierki czekoladowe typu mieszanka wedlowska kg 190 19 Curry kg 12 20 Cynamon kg 12 21 Czekolada typu "Milka" kg 550 22 Czekolada mleczna z orzechami typu "Wedel" a'100g L 80 23 Czekolada pełna mleczna typu "Wedel" a'100g kg 80 24 Czekolada z orzechami typu "Milka" kg 550 25 Ćwikła z chrzanem kg 25 26 Daktyle a' 250 g kg 100 27 Dżem brzoskwiniowy kg 380 28 Dżem czarna porzeczka wysokosłodzony kg 360 29 Dżem truskawkowy wysokosłodzony kg 360 30 Fasola kg 800 31 Fasolka konserwowa szparagowa (masa po odcieku) kg 1200 32 Figi suszone (a' 200 g) kg 200 33 Groch łuskany kg 800 34 Groszek konserwowy zielony (masa po odcieku) kg 1500 35 Herbata expressowa typu "Lipton" lux kg 160 36 Herbata zielona saszetki kg 12 37 Herbatniki a'100 gr. kg 200 38 Imbir mielony kg 12 39 Kakao naturalne kg 25 40 Kakao rozpuszczalne (instant) kg 120 41 Kasz pęczak kg 320 42 Kasza bulgur kg 200 43 Kasza gryczana kg 440 44 Kasza jęcz. perł. kg 500 45 Kasza kuskus kg 200 46 Kasza manna kg 90 47 Kawa 3 w 1 typu Nescaffe (saszetki a' 16g) kg 200 48 Kawa naturalna rozpuszczalna typu Nestle a’ 200 kg 100 49 Kawa zbożowa kg 35 50 Ketchup kg 550 51 Kmin rzymski kg 8 52 Kolendra mielona kg 12 53 Kompot czarna porzeczka l 900 54 Kompot śliwkowy l 700 55 Kompot truskawkowy l 310 56 Kompot wiśniowy l 1000 57 Koncentrat pomidorowy 30% kg 850 58 Krem czekoladowy typu Nutella a' 20 g kg 570 59 Kukurydza konserwowa (masa po odcieku) kg 400 60 Kurkuma kg 8 61 Kwasek cytrynowy kg 20 62 Lecho pieczarkowe kg 270 63 Liść laurowy kg 10 64 Majeranek kg 24 65 Majonez a'900g kg 350 66 Makaron jajecz. kg 2000 67 Marchew konserwowa (masa po odcieku) kg 330 68 Marchew z groszkiem kons. (masa po odcieku) kg 1200 69 Mąka pszenna typ 500 kg 1300 70 Mąka ziemniacz. kg 120 71 Miód pszczeli 'a' 25g kg 820 72 Morele suszone a' 100 g kg 200 73 Musli z orzechami kg 160 74 Musztarda kg 800 75 Napój gazowany a'33 puszka typu "Sprite" litr 3200 76 Napój gazowany typu Coca-cola puszki (a' 0,33 l) L 4000 77 Napój gazowany typu Fanta puszka (a' 0,33 l) L 3200 78 Ocet l 600 79 Ogórki konserwowe (masa po odcieku) kg 750 80 Olej roślinny litr 2400 81 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia L 120 82 Oliwki czarne (bez pestek) konserwowe (masa po odcieku) kg 400 83 Oliwki zielone (bez pestek) konserwowe (masa po odcieku) kg 400 84 Oregano suszone kg 8 85 Orzechy ziemne (puszka a'150g) kg 700 86 Paluszki a'100 gr. kg 80 87 Papryka konserwowa płaty (masa po odcieku) kg 850 88 Papryka mielona kg 40 89 Pieczarka konserwowa (masa po odcieku) kg 530 90 Pieprz naturalny kg 60 91 Pieprz ziarnisty czarny kg 20 92 Pieprz ziołowy kg 35 93 Pierniki w czekoladzie kg 80 94 Płatki kukurydziane kg 600 95 Płatki kukurydziane czekoladowe kg 600 96 Płatki owsiane kg 200 97 Pomidory w puszce (krojone) kg 520 98 Praliny typu Mieszko kg 70 99 Przecier ogórkowy kg 50 100 Przyprawa do drobiu kg 60 101 Przyprawa do zup max a’1L kg 400 102 Przyprawa uniwersalna kg 140 103 Rodzynki a' 100 g kg 400 104 Ryż kg 3900 105 Sałatka obiadowa (masa po odcieku) kg 170 106 Sałatka szwedzka (masa po odcieku) kg 170 107 Sezam ziarno kg 20 108 Sok czarna porzeczka 100% naturalny a'1000g l 1800 109 Sok jabłkowy a'1000g l 4800 110 Sok pomarańczowy a'1000g l 6000 111 Sok pomidorowy 200 g szklana butelka L 70 112 Soki owocowe pitne a'200 g l 1500 113 Sos arabski łagodny kg 280 114 Sos arabski pikantny kg 280 115 Sos biały kg 35 116 Sos boloński koncentrat kg 35 117 Sos grzybowy kg 55 118 Sos pieczeniowy kg 26 119 Sól kg 1400 120 Szczaw konserwowy przetarty kg 190 121 Śliwka suszona kg 80 122 Śmietanka do kawy kg 40 123 Tortille paczka 800 g kg 80 124 Trufla typu Mieszko kg 70 125 Wafelek w czekoladzie paczkowany typu Prince Polo kg 600 126 Woda mineralna a' 0,5 l (gazowana i niegazowana) l 20000 127 Woda mineralna a'0,3 w butelkach szklanych litr 400 128 Woda mineralna a'1,5 litra (gazowana i niegazowana) l 45000 129 Woda niegazowana 5 L L 600 130 Ziele angielskie kg 12 131 Zupa grzybowa koncentrat kg 75 132 Żelatyna spożywcza kg 8 Dania gotowe 1 Flaki gotowe wołowe świeże (niemrożone!) kg 750 2 Knedle ze śliwkami kg 200 3 Kopytka świeże (niemrożone!) kg 330 4 Krokiety z kapustą i grzybami świeże (niemrożone!) kg 800 5 Naleśniki z twarogiem świeże (niemrożone!) kg 850 6 Paszteciki z kapustą i grzybami kg 90 7 Pierogi ruskie świeże (niemrożone!) kg 240 8 Pierogi z kapustą i grzybami świeże (niemrożone!) kg 500 9 Pierogi z mięsem świeże (niemrożone!) kg 550 10 Pierogi z owocami świeże (niemrożone!) kg 200 11 Pyzy z mięsem świeże (niemrożone!) kg 300 Konserwy i przetwory z mięsa i kod CPV 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane 1 Filet z makreli w pomidorach a’170 – 300g kg 120 2 Golonka konserwowa a’300g kg 290 3 Gołąbki w sos. pom. a’ 500g kg 500 4 Gulasz angielski a’300g kg 400 5 Gulasz wołowy w puszce kg 200 6 Humus - typu Lisnem różne smaki (a' 80 g) kg 620 7 Pasztet drobiowy 100% kg 120 8 Pulpety w sos. Grzybowym a’500g kg 350 9 Szprot w oleju a’170-300g kg 180 10 Szynka konserwowa wieprzowa - niemielona a’300-750g kg 370 11 Śledź w sosie pomidorowym a’170-300g kg 200 12 Tuńczyk w sosie własnym kg 80 RYBY 1 Filet z Dorsza świeży kg 200 2 Filet z Łososia świeży kg 170 3 Filet z łososia wędzony na zimno kg 105 4 Filet z makreli z posypką kg 170 5 Filet z miruny kg 950 6 Filety Mintaj mrożony bez skóry kg 650 7 Koreczki śledziowe w oleju z pap 2/3kg/op kg 70 8 Łosoś roladka z farszem kg 40 9 Łosoś roladka ze śliwką kg 40 10 Makrela wędzona tusz kg 700 11 Płat z karpia świeży kg 70 12 Pstrąg patroszony filety export kg 200 13 Pstrąg świeży patroszony kg 350 14 Rolmopsy śledziowe w occie 2/3 kg/op kg 100 15 Sałatka śledziowa salsa a' 3 kg/op kg 190 16 Śledzie po Kaszubsku 2/3 kg/op kg 330 17 Śledzie solone filety - matias 8 kg/op kg 500 18 Zrazy z łososia ze pieczarką lub szpinakiem kg 35
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający przewiduje konieczności złożenia wadium. Dla części I – 14 000,00 (słownie: czternaście tysięcy złotych 00/100 gr); Dla części II – 2 000,00 (słownie: dwa tysiące złotych 00/100 gr); Dla części III – 1 000,00 (słownie: jeden tysiąc złotych 00/100 gr); Dla części IV – 3 000,00 (słownie: trzy tysiące złotych 00/100 gr); Wadium należy wnieść w jednej z form określonych w art. 45 ust. 6 ustawy Pzp. Numer konta: PEKAO Bank Pekao S.A. 19 1240 2933 1111 0010 2946 0480.
  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Każdy z wykonawców, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy (informacje z otwarcia ofert), przekazuje zamawiającemu oświadczenie (załącznik nr 3 do SIWZ)o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia (dla wszystkich części).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach