Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272600
- Data zamieszczenia: 2012-09-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
ul. Kleczkowska 35 35
50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272600
REGON: 00032054900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa przetworzonych owoców i warzyw - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I Dżemy i marmolady 1. Dżem z czarnej porzeczki w I gatunku, niskosłodzony, w słoikach lub pojemnikach plastikowych ,waga netto produktu w opakowaniu od 0,20 kg do 13 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 3 000 kg 2. Dżem truskawkowy w I gatunku, niskosłodzony, w słoikach lub pojemnikach plastikowych, waga netto produktu w opakowaniu od 0,20 kg do 13 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 3 500 kg 3. Marmolada w I gatunku, wieloowocowa, twarda, w słoikach lub pojemnikach plastikowych, waga netto produktu w opakowaniu od 0,20 kg do 13 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 2 500 kg 4. Powidła w I gatunku, w słoikach lub pojemnikach plastikowych waga netto produktu w opakowaniu od 0,20 kg do 13 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 2 600 kg Część II Warzywa przetworzone 1. Chrzan tarty w I gatunku, opakowany w słoikach, waga netto w opakowaniu od 0,20 kg do 1,00 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 3 500 kg 2. Fasolka szparagowa konserwowa w I gatunku, konserwowa, cięta, zielona, opakowana w słoikach bądź puszkach o zawartości netto od 0,40 kg do 1,00 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 3 000 kg 3. Groszek konserwowy w I gatunku, konserwowy, zielony, opakowana w słoikach bądź puszkach o zawartości netto od 0,40 kg do 1,00 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 2 500 kg 4. Koncentrat pomidorowy 30% w I gatunku, pasteryzowany,o zawartości przecieru pomidorowego nie mniej niż 30 %, opakowana w słoikach bądź puszkach o zawartości netto od 0,20 kg do 1,00 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 6 000 kg 5. Szczaw konserwowy w I gatunku, marynowany, przetarty, opakowana w słoikach bądź puszkach o zawartości netto od 0,20 kg do 1,00 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 1 100 kg 6. Kukurydza konserwowa w I gatunku, ziarna konserwowane, żółte, opakowana w słoikach bądź puszkach o zawartości netto od 0,30 kg do 1,00 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Szacunkowa wielkość zamówienia: 1 400 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153322006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną