2 Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie ogłasza przetarg
- Adres: 04-470 Warszawa, ul. Marsa
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 261815214 , fax. 261815093
- Data zamieszczenia: 2017-11-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 2 Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie
ul. Marsa 110
04-470 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 261815214, fax. 261815093
REGON: 142665904 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Budżetowa -Podsektor rządowy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa przetworów warzywnych kwaszonych (kapusta kwaszona, ogórki kwaszone) - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów warzywnych kwaszonych (kapusta kwaszona, ogórki kwaszone) z podziałem na 4 części (zadania). Wymogi, ilości oraz szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załączniku nr 1 do SIWZ (Opis Przedmiotu Zamówienia) oraz w załączniku nr 5 do SIWZ (Wzór Umowy) stanowiących integralną część SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający żąda wniesienia wadium w łącznej wysokości 2 510,00 PLN (słownie: dwa tysiące pięćset dziesięć złotych 00/100) w tym na: zadanie nr 1 – 370,00 PLN (słownie: trzysta siedemdziesiąt złotych 00/100); zadanie nr 2 – 570,00 PLN (słownie: pięćset siedemdziesiąt złotych 00/100); zadanie nr 3– 1 330,00 PLN (słownie: jeden tysiąc trzysta trzydzieści złotych 00/100); zadanie nr 4 – 240,00 PLN (słownie: dwieście czterdzieści złotych 00/100). Wykonawca składający ofertę na wybrane zadania dokonuje wpłaty wadium w wysokości wyszczególnionej dla poszczególnych części (zadań). 2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert, wskazanym w Rozdziale XII SIWZ.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna spełnienie tego warunku, jeżeli: 1.Wykonawca został dopuszczony do produkcji lub obrotu artykułami spożywczymi - Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – (Dz. U. z 2006r. nr 171, poz.1225 z późn. zm.) 2. Wykonawca posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, do wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych - Ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. roku o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych –Ustawa z dnia 21 grudnia 2000r. o jakości handlowej artykułów rolno –spożywczych (Dz. U. z 2001 r nr. 5 poz. 44 z późn. zm)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną