Szkoła Główna Służby Pożarniczej ogłasza przetarg
- Adres: 01-629 Warszawa, ul. Słowackiego 52/54
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5617624 , fax. 022 8330724
- Data zamieszczenia: 2015-01-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
ul. Słowackiego 52/54 52/54
01-629 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5617624, fax. 022 8330724
REGON: 00017341000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sgsp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów żywnościowych oraz napoi. Część 1 - Artykuły spożywcze, Część 2 - Przetwory owocowo - warzywne, Część 3 - Ryby i przetwory rybne, Część 4 - Napoje - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa produktów żywnościowych oraz napoi. Część 1 - Artykuły spożywcze, Część 2 - Przetwory owocowo - warzywne, Część 3 - Ryby i przetwory rybne, Część 4 - Napoje. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został opisany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 156100007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Wykonawca przystępujący do przetargu na Część 1 - Artykuły spożywcze jest zobowiązany wnieść wadium w wysokości: Część 1 - 3.000,00 PLN brutto (słownie: trzy tysiące złotych) 2. Wadium może być wniesione w następujących formach: - pieniądzu, na rachunek bankowy nr 44 1030 1508 0000 0008 1630 1904 w BH - poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, - gwarancjach bankowych, - gwarancjach ubezpieczeniowych, - poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości. 3. Wadium wnoszone w formie: poręczenia bankowego, gwarancji bankowych lub gwarancji ubezpieczeniowych należy złożyć w oryginale (umieścić w osobnym opakowaniu z dopiskiem: Wadium do PN 42-14 na Część - 1) w siedzibie Zamawiającego w Kancelarii Ogólnej - pok. nr 102. 4. Wadium musi być wniesione najpóźniej do dnia 16 stycznia 2015r., do godz. 10:00, tj. przed upływem terminu składania ofert, co musi zostać udokumentowane stosownym załącznikiem do oferty, np. kserokopia przelewu lub gwarancji ubezpieczeniowej. W przypadku wnoszenia wadium przelewem na rachunek bankowy dla zachowania terminu należy uwzględnić czasokres przepływu środków pomiędzy bankami. W w.w terminie wpłata powinna być odnotowana na rachunku bankowym Zamawiającego. 5. Wadium wniesione w terminie późniejszym niż określony w pkt. 4. zostanie uznane za wniesione po terminie i skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z postępowania. 6. Dyspozycja w zakresie zwrotu lub zatrzymania wadium określona została w art. 46 Ustawy Pzp. 7. Wykonawca, który nie wniesie wadium na zasadach określonych w SIWZ zostanie wykluczony z postępowania.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.sgsp.edu.pl zakładka: zamówienia publiczne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz ciast w podziale na trzy części.
Dodano: 2013-12-18 - Dostawy kasz i innych produktów sypkich
Dodano: 2013-02-07 - Dostawa: produkty przemiału ziarna
Dodano: 2012-11-16 - Dostawa: produkty przemiału ziarna
Dodano: 2011-11-04 - Dostawa: produkty przemiału ziarna
Dodano: 2010-11-23 - Dostawa: produkty przemiału ziarna.
Dodano: 2010-07-02