Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej Nr 11 w Puławach

Szkoła Podstawowa Nr 11 ogłasza przetarg

  • Adres: 24-100 Puławy, ul. Legionu Puławskiego 8
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 8871202 , fax. 81 8871203
  • Data zamieszczenia: 2013-08-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 11
    ul. Legionu Puławskiego 8 8
    24-100 Puławy, woj. lubelskie
    tel. 81 8871202, fax. 81 8871203
    REGON: 00125026500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: sp11.pulawy.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej Nr 11 w Puławach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów spożywczych do stołówki szkolnej. 2. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 13 2.1 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy: Dostawy ziemniaków do stołówki. Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 na Zadanie nr 1 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 03212100 -1 ziemniaki 2.2 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy: Dostawy warzyw korzeniowych i bulwiastych oraz warzyw liściastych do stołówki Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 2 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 03221100 -7 warzywa korzeniowe i bulwiaste KOD CPV 03221300 - 9 warzywa liściaste 2.3 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy: Dostawy mrożonek warzywnych i innych przetworów mrożonych do stołówki Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 3 do niniejszej specyfikacji KOD CPV 15 33 11 70-9 warzywa mrożone 15 89 60 00-5 produkty głęboko mrożone 2.4 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy: Dostawy owoców tropikalnych do stołówki. Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 4 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 03222110 -7 owoce tropikalne KOD CPV 03222300-6 owoce, inne niż tropikalne 2.5 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy: Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich na stołówkę Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 5 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 15 81 10 00-6 Pieczywo 2.6 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy: dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówki Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 6 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne KOD CPV 15112000-6 drób KOD CPV 15131500-0 produkty drobiowe 2.7 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 7 dotyczy: Dostawa wędlin do stołówki . Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 7 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 15131130-5 wędliny 2.8 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 8 dotyczy: dostawy różnych produktów spożywczych do stołówki . Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 8 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 15 80 00 00-6 różne produkty spożywcze 15 41 12 00-4 olej spożywczy 15 61 00 00-7 produkty przemiału ziarna 15 33 00 00-0 przetworzone owoce - warzywa 2.9 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 9 dotyczy: dostawy ryb i ryb przetworzonych do stołówki Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 9 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 15 20 00 00-0 ryby przetworzone i konserwowe 15 22 00 00-6 ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 2.10 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 10 dotyczy: dostawy mleka i przetworów mlecznych do stołówki Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 10 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 15 50 00 00-3 produkty mleczarskie 15 54 00 00-5 produkty serowarskie 15 55 10 00-5 jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne. 2.11 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 11 dotyczy: dostawy jaj do stołówki . Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 11 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 03 14 25 00-3 jaja 2.12 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 12 dotyczy: dostawy świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do stołówki . Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 12 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 15 81 00 00- 9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciasta 2.13 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 13 dotyczy: Dostawy wyrobów garmażeryjnych do stołówki . Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 zadanie 13 do niniejszej specyfikacji. KOD CPV 15.00.00.00-8 15 89 42 00-3
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sp11.pulawy.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach