Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 1 w Mińsku Mazowieckim w okresie od 02 stycznia 2018r. do 31 grudnia 2018r.

Szkoła Podstawowa Nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 05-300 Mińsk Mazowiecki, ul. Kopernika
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 257 582 122, , fax. 257 582 122
  • Data zamieszczenia: 2017-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 1
    ul. Kopernika 9
    05-300 Mińsk Mazowiecki, woj. mazowieckie
    tel. 257 582 122, , fax. 257 582 122
    REGON: 000717873
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp1kopernik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 1 w Mińsku Mazowieckim w okresie od 02 stycznia 2018r. do 31 grudnia 2018r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 1 w Mińsku Mazowieckim w okresie od 02.01.2018r. do 31.12.2018r. określonych we Wspólnym Słowniku Zamówień: Część nr 1: Artykuły ogólnospożywcze (CPV: 15000000-8, 03000000-1); Część nr 2: Warzywa i owoce (CPV: 03000000-1); Część nr 3: Ziemniaki (CPV: 03200000-3), Część nr 4: Mięso, wędliny i drób (CPV: 15000000-8); Część nr 5: Ryby (CPV: 15220000-6, 15210000-3); Część nr 6: Pieczywo i produkty cukiernicze (CPV: 15810000-9); Część nr 7: Wyroby garmażeryjne (CPV: 15000000-8). Szczegółowy wykaz asortymentu i ilości zawiera formularz asortymentowo-cenowy będący integralną częścią SIWZ (załącznik nr 2, części 1-7). Produkty żywnościowe muszą być dostarczane samochodem własnym dostawcy, w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu asortymentowo-cenowym lub opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego (m.in: odpowiednie normy jakościowe lub atesty,odpowiednie oznakowanie- data minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia; odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu,odpowiednia temperatura podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu). Dostawy będą dokonywane partiami w związku z sukcesywnymi potrzebami Zamawiającego. Zgłoszenie zapotrzebowania będzie następować telefonicznie, faksem, e-mailem lub osobiście przez upoważnionego pracownika, najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanych dostaw do godz. 10.00. Zamówiony towar należy dostarczyć w godzinach od 6.30 -7.30 dnia wskazanego przez Zamawiającego. Przedmiot zamówienia obejmuje transport asortymentu do miejsca przeznaczenia oraz wyładunek.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Dla uznania, że Wykonawca spełnia powyższy warunek, Zamawiający wymaga, by złożył on oświadczenie, o którym mowa w art. 22 ust. 1b ustawy Prawo zamówień publicznych- (załącznik nr 4 do SIWZ).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Załącznik nr 1 do SIWZ - formularz ofertowy, Załącznik nr 2 do SIWZ- formularz asortymentowo-cenowy, Załącznik nr 3 do SIWZ - projekt umowy, Załącznik nr 8 do SIWZ - zobowiązanie innych podmiotów do oddania do dyspozycji zasobów, Załącznik nr 9 do SIWZ - oświadczenie- wspólne ubieganie się o udzielnie zamówienia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach