Powiat Świdwiński ogłasza przetarg
- Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
- Data zamieszczenia: 2013-12-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
ul. Mieszka I 16 16
78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
REGON: 33092078800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatswidwinski.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa Produktów zwierzęcych, mięsa, produktów mięsnych i drobiu w 2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Tytuł zadania: Przedmiotem zamówienia jest Dostawa Produktów zwierzęcych, mięsa, produktów mięsnych i drobiu Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa, drobiu i jego wyrobów transportem wykonawcy w ilościach mniejszych określonych przez zamawiającego telefonicznie. 1. Boczek świeży bez żeberek 10 kg 2. Boczek wędzony extra 6 kg 3. Boczek wędzony parzony 6 kg 4. Golonka tylna 1 kg. 5. Karkówka b/k 50 kg 6. Kości wieprzowe 10 kg 7. Łopatka wp. b/k b/s 320 kg 8. I. Mięso gulaszowe 20 kg 9. Podgardle 10 kg 10. Schab b/k 80 kg 11. Słonina 10 kg 12. Wątroba wp. 25 kg 13. Wołowina b/k extra 50 kg 14. Żeberka płaty 20 kg 15. Żeberka wędzone 20 kg Miejsca dostaw:Internat przy Zespole Szkół Rolniczych CKP w Świdwinie, ul. Szczecińska 88 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.powiatswidwinski.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej w Szczecinku.
Dodano: 2016-05-10 - OFERTA NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-04-15 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Dodano: 2016-04-11 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. Konstantego Maciejewicza w Szczecinie
Dodano: 2016-03-24 - dostawa mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-03-22 - OFERTA NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-02-05 - SPRZEDAŻ I DOSTAWĘ PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH, MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2016-01-28 - Dostawy żywności do pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach oraz CEIiR w Podgrodziu (z podziałem na części)
Dodano: 2015-12-14 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA ORAZ WĘDLIN DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY SZKOLE PODSTAWOWEJ IM. KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W KALISZU POMORSKIM
Dodano: 2015-12-03 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA ORAZ WĘDLIN DO PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO BAJKOLANDIA W KALISZU POMORSKIM
Dodano: 2015-12-02