Przetargi.pl
Dostawa Produktów zwierzęcych, mięsa, produktów mięsnych i drobiu w 2013 r

Powiat Świdwiński ogłasza przetarg

  • Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
  • Data zamieszczenia: 2012-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
    ul. Mieszka I 16 16
    78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
    REGON: 33092078800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatswidwinski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa Produktów zwierzęcych, mięsa, produktów mięsnych i drobiu w 2013 r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa, drobiu i jego wyrobów transportem wykonawcy w ilościach mniejszych określonych przez zamawiającego telefonicznie Boczek świeży bez żeberek 10 kg Boczek wędzony extra 6 kg Boczek wędzony parzony 6 kg Golonka tylna 1 kg. Karkówka b/k 50 kg Kości konsumpcyjne 20 kg Kości wieprzowe 20 kg Łopatka wp. b/k b/s 200 kg Mięso gulaszowe 20 kg Podgardle 10 kg Schab b/k 80 kg Słonina 10 kg Smalec 30 kg Szynka wp. b/k 40 kg Wątroba wp. 25 kg Wołowina b/k extra 50 kg Żeberka płaty 20 kg Żeberka wędzone 20 kg Ćwiartka tylna drobiowa 40 kg Korpusy drobiowe 60 kg Palka z kurczaka 50 kg Piersi b/k z kurczaka 120 kg Podudzie z kurczaka 30 kg Skrzydełka z kurczaka 15 kg Udko z kurczaka 30 kg Wątroba drobiowa 25 kg Żołądki drobiowe 20 kg Baleron gotowany 14 kg 14 kg Baton drobiowy 11 kg 11 kg Blok drobiowy 12 kg 12 kg Blok wieprzowy 15 kg 15 kg Kabanosy 5 kg Drobiowe Wieprzowe Kiełbasa biała 25 kg Kiełbasa leśna 12 kg Kiełbasa grilowa 15 kg Kiełbasa jałowcowa 5 kg Kiełbasa jarmarczna 15 kg Kiełbasa kanapkowa 14 kg Kiełbasa krakowska 16 kg 16 kg Kiełbasa myśliwska 10 kg Kiełbasa parówkowa 15 kg Kiełbasa piwna 12 kg Kiełbasa podlaska 10 kg Kiełbasa podwawelska 10 kg Kiełbasa polska wędzona 10 kg Kiełbasa rawska 14 kg Kiełbasa szynkowa wp. 14 kg Kiełbasa śląska 10 kg Kiełbasa śniadaniowa 10 kg Kiełbasa tatrzańska 12 kg Kiełbasa toruńska 12 kg Kiełbasa wiejska 13 kg Kiełbasa zwyczajna 30 kg Kiełbasa żywiecka 13 kg Kiełbaski grilowe z serem 15 kg Łopatka pieczona z przyprawami 14 kg Łopatka tyrolska 12 kg Mielonka drobiowa 12 kg Mielonka wieprzowa 12 kg 12 kg Mortadela 12 kg Ogonówka 12 kg Parówki 20 kg 20 kg Pasztet 12 kg 12 kg Polędwica z majerankiem 20 kg Polędwica sopocka 20 kg Polędwica 20 kg 20 kg 20 kg Szynka Gotowana 30 kg Szynka Wędzona 30kg Szynka 30 kg 30 kg 30 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od obowiązku wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach