Przetargi.pl
dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych w roku 2018

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11701 Mrągowo, ul. Półwysep Czterech Wiatrów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 261 314 200; 261 314 248 , fax. 261 314 225
  • Data zamieszczenia: 2018-01-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1
    11701 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 261 314 200; 261 314 248, fax. 261 314 225
    REGON: 51028669700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.woszkmragowo.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych w roku 2018
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zakres, wielkość i opis przedmiotu zamówienia Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI – art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15111000-9 udziec wołowy kg 440,00 132,00 572 2. 15113000-3 schab wieprzowy b/k kg 860,00 258,00 1118 3. 15113000-3 karkówka wieprzowa b/k kg 1500,00 450,00 1950 4. 15113000-3 żeberka wieprzowe kg 530,00 159,00 689 5. 15113000-3 golonka wieprzowa tylna z/k kg 490,00 147,00 637 6. 15113000-3 boczek świeży kg 450,00 135,00 585 7. 15114000-0 wątroba wieprzowa kg 145,00 43,50 188,5 8. 15114000-0 ozory wieprzowe kg 85,00 25,50 110,5 9. 15114000-0 flaki wołowe krojone mrożone kg 150,00 45,00 195 10. 15131130-5 baleron kg 160,00 48,00 208 11. 15131130-5 boczek wędzony parzony kg 163,00 48,90 211,9 12. 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 110,00 33,00 143 13. 15131130-5 kiełbasa krakowska sucha kg 190,00 57,00 247 14. 15131130-5 kiełbasa parówkowa specjalna kg 80,00 24,00 104 15. 15131130-6 parówki wp odtłuszczone kg 248,00 74,40 322,4 16. 15131130-5 polędwica sopocka kg 214,00 64,20 278,2 17. 15131130-5 poledwica wieprzowa wedzona kg 145,00 43,50 188,5 18. 15131130-5 kabanosy wp kg 80,00 24,00 104 19. 15131130-5 ogonówka wędzona kg 235,00 70,50 305,5 20. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 170,00 51,00 221 21. 15131130-5 kiełbasa podwawelska kg 358,00 107,40 465,4 22. 15131130-5 kiełbasa żywiecka kg 76,00 22,80 98,8 23. 15131130-5 kiełbasa podlaską kg 92,00 27,60 119,6 24. 15131130-5 kiełbasa myśliwska sucha kg 118,00 35,40 153,4 25. 15131130-5 kielbasa toruńska kg 305,00 91,50 396,5 26. 15131130-5 kiełbasa biała parzona specjalna kg 296,00 88,80 384,8 27. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 80,00 24,00 104 28. 15131130-5 szynka wp gotowana kg 215,00 64,50 279,5 29. 15131100-6 szynka wieprzowa mielona kg 137,00 41,10 178,1 30. 15131100-6 karkówka pieczona kg 210,00 63,00 273 31. 15131100-6 salceson włoski kg 30,00 9,00 39 32. 15131100-6 rolada z boczku kg 175,00 52,50 227,5 33. 15131134-3 kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 68,36 20,51 88,868 34. 15131210-0 schab pieczony kg 192,00 57,60 249,6 35. 15131230-6 kiełbasa salami kg 186,00 55,80 241,8 36. 15131130-5 golonka konserwowa kg 85,00 25,50 110,5 37. 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 79,00 23,70 102,7 38. 15131130-5 Salceson ozorkowy kg 45,00 13,50 58,5 39. 15131130-5 łopatka pieczona kg 120,00 36,00 156 40. 15131130-5 poledwica łososiowa wędzona kg 244,00 73,20 317,2 Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe. L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI – art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15112000-6 noga z kurczaka świeża kg 1420,00 426,00 1846,00 2. 15112000-6 filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 850,00 255,00 1105,00 3. 15114000-0 wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 9,30 40,30 4. 15112000-6 porcja rosołowa z kurczaka kg 240,00 72,00 312,00 5. 15114000-0 żołądki kurczaka świeże kg 225,00 67,50 292,50 6. 15131135-0 pierś z kurczaka ze skórą wędzony kg 215,00 64,50 279,50 7. 15131135-0 polędwica drobiowa kg 63,00 18,90 81,90 8. 15131135-0 parówki drobiowe kg 90,00 27,00 117,00 9. 15131135-0 kiełbasa drobiowa zywiecka kg 90,00 27,00 117,00 10. 15131135-0 Szynka z indyka kg 90,00 27,00 117,00 11. 15131135-0 szynka drobiowa kg 73,00 21,90 94,90
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 2. Dokumenty składane przez wszystkich Wykonawców do upływu terminu składania ofert: 1) Formularz ofertowy – według wzoru określonego Załącznikiem nr 2 i 3 do SIWZ; 2) Oświadczenie, o którym mowa w art. 25a ust. 1 p.z.p. o braku podstaw do wykluczenia oraz o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu – według wzoru określonego Załącznikiem nr 5 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia i spełnieniu warunków udziału w postępowaniu składa każdy z Wykonawców ubiegających się o zamówienie. 3) Pełnomocnictwo do działania innych/ej osób/y w imieniu Wykonawcy w oryginale lub notarialnie poświadczonej kopii pełnomocnictwa – o ile dotyczy. 3. Celem wykazania, że nie występują podstawy do wykluczenia Wykonawców z postępowania na mocy art. 24 ust. 1 pkt. 23 Ustawy, każdy Wykonawca, który złożył ofertę przekazuje Zamawiającemu w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego – woszkmragowo.wp.mil.pl, informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy, oryginał oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej z Wykonawcami, którzy złożyli oferty. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może (o ile dotyczy) przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Druk oświadczenia, o którym mowa stanowi Załącznik Nr 6 do SIWZ. Dokument składa każdy Wykonawca.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach