Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2018

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11701 Mrągowo, ul. Półwysep Czterech Wiatrów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 261 314 200; 261 314 248 , fax. 261 314 225
  • Data zamieszczenia: 2018-04-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1
    11701 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 261 314 200; 261 314 248, fax. 261 314 225
    REGON: 51028669700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.woszkmragowo.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2018
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI – art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15111000-9 udziec wołowy kg 340,00 102,00 442 2. 15113000-3 schab wieprzowy b/k kg 660,00 198,00 858 3. 15113000-3 karkówka wieprzowa b/k kg 1200,00 360,00 1560 4. 15113000-3 żeberka wieprzowe kg 410,00 123,00 533 5. 15113000-3 golonka wieprzowa tylna z/k kg 380,00 114,00 494 6. 15113000-3 boczek świeży kg 350,00 105,00 455 7. 15114000-0 wątroba wieprzowa kg 125,00 37,50 162,5 8. 15114000-0 ozory wieprzowe kg 60,00 18,00 78 9. 15114000-0 flaki wołowe krojone mrożone kg 115,00 34,50 149,5 10. 15131130-5 baleron kg 125,00 37,50 162,5 11. 15131130-5 boczek wędzony parzony kg 128,00 38,40 166,4 12. 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 85,00 25,50 110,5 13. 15131130-5 kiełbasa krakowska sucha kg 155,00 46,50 201,5 14. 15131130-5 kiełbasa parówkowa specjalna kg 60,00 18,00 78 15. 15131130-6 parówki wp odtłuszczone kg 205,00 61,50 266,5 16. 15131130-5 polędwica sopocka kg 148,00 44,40 192,4 17. 15131130-5 poledwica wieprzowa wedzona kg 110,00 33,00 143 18. 15131130-5 kabanosy wp kg 60,00 18,00 78 19. 15131130-5 ogonówka wędzona kg 180,00 54,00 234 20. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 100,00 30,00 130 21. 15131130-5 kiełbasa podwawelska kg 270,00 81,00 351 22. 15131130-5 kiełbasa żywiecka kg 66,00 19,80 85,8 23. 15131130-5 kiełbasa podlaską kg 73,00 21,90 94,9 24. 15131130-5 kiełbasa myśliwska sucha kg 100,00 30,00 130 25. 15131130-5 kielbasa toruńska kg 255,00 76,50 331,5 26. 15131130-5 kiełbasa biała parzona specjalna kg 254,00 76,20 330,2 27. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 60,00 18,00 78 28. 15131130-5 szynka wp gotowana kg 240,00 72,00 312 29. 15131100-6 karkówka pieczona kg 240,00 72,00 312 30. 15131100-6 salceson włoski kg 28,00 8,40 36,4 31. 15131100-6 rolada z boczku kg 140,00 42,00 182 32. 15131100-6 kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 35,36 10,61 45,968 33. 15131134-3 schab pieczony kg 157,00 47,10 204,1 34. 15131210-0 kiełbasa salami kg 148,00 44,40 192,4 35. 15131230-6 golonka konserwowa kg 70,00 21,00 91 36. 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 61,00 18,30 79,3 37. 15131130-5 Salceson ozorkowy kg 15,00 4,50 19,5 38. 15131130-5 poledwica łososiowa wędzona kg 189,00 56,70 245,7 Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe. L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI – art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15112000-6 noga z kurczaka świeża kg 1140,00 342,00 1482,00 2. 15112000-6 filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 700,00 210,00 910,00 3. 15114000-0 wątroba z kurczaka świeża kg 26,00 7,80 33,80 4. 15112000-6 porcja rosołowa z kurczaka kg 220,00 66,00 286,00 5. 15114000-0 żołądki kurczaka świeże kg 165,00 49,50 214,50 6. 15131135-0 polędwica drobiowa kg 270,00 81,00 351,00 7. 15131135-0 parówki drobiowe kg 70,00 21,00 91,00 8. 15131135-0 szynka drobiowa kg 100,00 30,00 130,00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Formularz ofertowy – według wzoru określonego Załącznikiem nr 2 i 3 do SIWZ; 2) Oświadczenie, o którym mowa w art. 25a ust. 1 p.z.p. o braku podstaw do wykluczenia oraz o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu – według wzoru określonego Załącznikiem nr 5 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia i spełnieniu warunków udziału w postępowaniu składa każdy z Wykonawców ubiegających się o zamówienie. 3) Pełnomocnictwo do działania innych/ej osób/y w imieniu Wykonawcy w oryginale lub notarialnie poświadczonej kopii pełnomocnictwa – o ile dotyczy. 3. Celem wykazania, że nie występują podstawy do wykluczenia Wykonawców z postępowania na mocy art. 24 ust. 1 pkt. 23 Ustawy, każdy Wykonawca, który złożył ofertę przekazuje Zamawiającemu w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego – woszkmragowo.wp.mil.pl, informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy, oryginał oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej z Wykonawcami, którzy złożyli oferty. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może (o ile dotyczy) przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Druk oświadczenia, o którym mowa stanowi Załącznik Nr 6 do SIWZ. Dokument składa każdy Wykonawca.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach