Przetargi.pl
dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 31-155 Kraków, ul. Montelupich 7
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 6345077 , fax. 012 6335354
  • Data zamieszczenia: 2009-11-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Montelupich 7 7
    31-155 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 6345077, fax. 012 6335354
    REGON: 35114186900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne CPV 15100000-9 Część I: Schab wieprzowy bez kości, świeży - 300 kg Karczek wieprzowy bez kości, świeży - 800 kg Łopatka wieprzowa bez kości, świeża - 1 500 kg Słonina cała - 200 kg Mięso mielone wieprzowe ( bez przypraw ), świeże - 6000 kg Wątroba wieprzowa świeża - 1 300 kg Mięso wołowe gulaszowe, świeże - 3 200 kg Mięso mielone wołowe ( bez przypraw ), świeże - 1 500 kg Kiełbasa popularna - 1 700 kg Kiełbasa zwyczajna - 1 700 kg Kiełbasa toruńska - 1 600 kg Kiełbasa parówkowa - 1 600 kg Kiełbasa szynkowa wołowa - 1 100 kg Kiełbasa mortadela - 2 000 kg Kiełbasa mortadela z pieczarkami - 1 200 kg Kiełbasa kanapkowa - 2 200 kg Kiełbasa golonkowa - 2 500 kg Kiełbasa zielonogórska - 2 500 kg Pasztetowa wieprzowa - 1 500 kg Pasztet wieprzowy zapiekany - 1 400 kg Pieczeń rzymska wieprzowa - 2 500 kg Mielonka tyrolska wieprzowa - 1 500 kg Mielonka prasowana - 2 100 kg Serdelki wieprzowe - 900 kg Parówki wieprzowe - 1 000 kg Parówki cielęce - 500 kg Salceson wieprzowy - 1 000 kg Kaszanka - 1 700 kg Część II Kurczak świeży - 1 500 kg Wątróbka drobiowa, świeża - 500 kg Serca drobiowe, świeże - 500 kg Żołądki drobiowe, świeże - 500 kg Filet z kurczaka świeży - 1 000 kg Filet z indyka świeży - 500 kg Mięso mielone drobiowe ( bez przypraw ), świeże - 1 000 kg Mięso gulaszowe drobiowe, świeżę - 1 400 kg Ćwiartka tylna z kurczaka, świeża - 1 500 kg Kiełbasa krakowska drobiowa - 1 200 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa - 1 400 kg Baton drobiowy - 1 200 kg Parówki drobiowe - 1200 kg Mielonka tyrolska drobiowa - 1 200 kg Pieczeń rzymska drobiowa - 1 200 kg Polędwica drobiowa - 1 500 kg Baleron drobiowy - 1 200 kg Kiełbasa parówkowa drobiowa - 1 000 kg Szynka drobiowa gotowana - 700 kg Szynka z indyka - 700 kg Kiełbasa mortadela drobiowa - 1 200 kg 2. W sytuacji odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów dopuszcza się możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale pod warunkiem że produkowany przez niego produkt jest tożsamy w procesie produkcji, składu i grupy technologicznej z artykułem podanym w przedmiocie zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust 1 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art.24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo Zamówień Publicznych ( Dz.U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późn. zmianami). Spełnienie warunków udziału w postępowaniu będzie oceniane według treści dokumentów określonych w pkt. IX Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - metodą spełnia - nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: IX. Informacje o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu : 1.A. Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: - wypełniony i podpisany formularz oferty przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy ( jeżeli oferta jest podpisana przez pełnomocnika dołączyć stosowne pełnomocnictwo), - oświadczenie o zapoznaniu się z projektem umowy (załącznik nr 4), - aktualna decyzja właściwej Inspekcji Sanitarnej lub Weterynaryjnej o dopuszczeniu wykonawcy do produkcji, magazynowania lub sprzedaży produktów żywnościowych. Firmy logistyczne zajmujące się organizowaniem handlu produktami żywnościowymi, przedstawiają decyzję właściwej Inspekcji o dopuszczeniu współpracujących z nimi producentów do produkcji, magazynowania lub sprzedaży produktów żywnościowych, B. W celu potwierdzenia, że wykonawca spełnia warunki określone w pkt. VIII SIWZ składa - oświadczenie art.22 ust.1 Pzp. ( na formularzu oświadczenia stanowiącym załącznik nr 2 do SIWZ), - oświadczenie art. 24 Prawa zamówień publicznych (na formularzu oświadczenia stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ),

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach